Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Επίσκεψη του προέδρου της Ε.Ι.Ν.Ν.ΕΥΒ. στο Νοσοκομείο Καρύστου

Επίσκεψη στο νοσοκομείο Καρύστου πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Ε.Ι.Ν.Ν.ΕΥΒ. Αντώνιος-Πάρις Σώτος.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ε.Ι.Ν.Ν.ΕΥΒ. η επίσκεψή  στο Νοσοκομείο Καρύστου σηματοδότησε τις εξής εξελίξεις:
1) Αρχισε την θητεία της σαν επικουρικός ,μία συνάδελφος με ειδικότητα Γεν . Χειρουργικής την οποία και καλωσορίζουμε στο Νοσ. Καρύστου.

2) Επίκειται ο άμεσος διορισμός 2 συναδέλφων ,ενός Αναισθησιολόγου και ενός Οφθαλμιάτρου καθώς ειναι θέμα ημερών η δημοσίευση των μονίμων διορισμών τους στο ΦΕΚ.
3) Μέσα στο 2014 θα διοριστούν άλλοι 2 συνάδελφοι σε θέσεις ΕΣΥ που ηδη εχουν κριθεί,ενός Παθολόγου και ενός Μικροβιολόγου.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι η οργανωμένη και στοχευμένη δράση μας ,βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής απέδωσε καρπούς! Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και εν μέσω καπιταλιστικής κρίσης που γίνονται τόσοι πολλοί διορισμοί Ιατρών σε περιφερειακό Νοσοκομείο της Εύβοιας!
Σε αντίθεση με την υπάρχουσα περιρέουσα ατμόσφαιρα και παρά την στοχευμένη αλλά ανήθικη και ύπουλη επίθεση που δέχεται το κίνημα των Νοσοκομειακών Ιατρών . Η δράση της ΕΙΝΝΕΥΒ αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και όαση αντίστασης στη μνημονιακή λαίλαπα που μαστίζει την Δημόσια Υγεία.
Συνεχίζουμε.....

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣ/ΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...