Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Μια είναι η λύση για τις διακοπές της ΔΕΗ

Μια είναι η λύση για τις διακοπές της ΔΕΗ!. Να ανέβουν οι τοπικοί υπέρμαχοι των ανεμογεννητριών στο κοντινότερο Αιολικό... και με το ένα, με το δυο, με το τρία...  να φυσήξουν δυνατά η να  κλ@σουν μπας και γυρίσουν τα Aνεμοδούρια  για να βγάλουν ρεύμα τώρα που κάνουν απεργία οι κακοί ΔΕΗτζήδες. 
Και που ξέρετε.. μπορεί και εσείς να επιδοτηθείτε 

2 σχόλια:

  1. Καλησπερα! Ποσο δικιο εχετε τελικα κυριοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν υπέρμαχος των αιολικών (με μια πιο ορθολογική χρήση και διαχείριση) μπορώ να πώ ότι ίσως να είναι και η καταλληλότερη λύση.
    Αν το ρεύμα διανέμονταν απευθείας στους τελικούς καταναλωτές θα είχαμε πολύ φθηνότερο τιμολόγιο. Αυτό όμως θα σήμαινε πως θα έπρεπε να απελευθερωθεί το μονοπώλιο της ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο με τη σειρά του θα σήμαινε πως οι παραγωγοί θα έπρεπε να πουλήσουν μόνοι τους το ρεύμα που παράγουν φθηνότερα από την τιμή της ΔΕΗ και όχι να το πουλάν στην ΔΕΗ με τιμή 4x από την τιμή πώλησης (ως κίνητρο για την ανάπτυξη των ΑΠΕ). Τα υπόλοιπα περί ανάπτυξης και κοινωνικού αγαθού ανήκουν σε Ταμήλους και μεγαλοΣυνδικαλιστές που το μόνο αγαθό είναι η θέση την οποία εξυπηρετεί ο καθένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...