Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Τοποθέτηση της Κούλας Βρανά στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Κοχύλι

Τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου Κυριακούλας Βρανά σχετικά με το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα: «Συνέχιση λειτουργίας του καταστήματος Κοχύλι»

Την Δευτέρα 28/7/2014 ενημερώθηκα για την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου, η οποία διατάσει τον Δήμο να αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας και την άδεια μουσικών οργάνων του καταστήματος «Κοχύλι». Κατά αυτής της απόφασης, όπως ενημερώθηκα από τον δήμαρχο, ο κ. Μπαλτάς έχει ασκήσει έφεση και αίτηση αναστολής της εκτέλεσης αυτής της απόφασης. 
Η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης απορρίφθηκε από το δικαστήριο. 

Πολλοί νέοι και νέες δουλεύουν στο κατάστημα Κοχύλι και δεν πρέπει να χάσουν την δουλειά τους. Επειδή βρισκόμαστε στην κορύφωση της τουριστικής περιόδου και οι λουόμενοι πρέπει να εξυπηρετηθούν από το συγκεκριμένο κατάστημα. 

Προτείνω: Να μείνει ανοικτό το κατάστημα μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου. 

Πρέπει όμως να πούμε καθαρά σε όλους ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι υποχρεωμένο να εφαρμόσει την δικαστική απόφαση. Ωστόσο πιστεύω πως είμαστε και νομικά κατοχυρωμένοι να μην εφαρμόσουμε άμεσα την απόφαση, μιας και έχουμε την δυνατότητα να την εφαρμόσουμε εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. 

Επιβάλλεται επίσης άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο να διεκδικήσει τον συγκεκριμένο χώρο από την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου.


Κάρυστος, 29/7/2014

Η δημοτική σύμβουλος
Κυριακούλα Βρανά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...