Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Περιοδεία του Γ. Μαρίνου στα εργοστάσια SABO και ΑΙΓΙΣ στο Βασιλικό Χαλκίδας

Χθές, Δευτέρα 7 Απρίλη, ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, επισκέφθηκε τα εργοστάσια SABO και ΑΙΓΙΣ, στο Βασιλικό Χαλκίδας.

Ο Γ. Μαρίνος αναφέρθηκε στα αντιλαϊκά μέτρα που έφερε πρόσφατα η συγκυβέρνηση με το πολυνομοσχέδιο και τόνισε ότι η ανάπτυξη που μας υπόσχονται δεν αφορά τον εργαζόμενο λαό και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, αλλά τους μεγάλους επιχειρηματίες, τους εφοπλιστές και τους τραπεζίτες. Αναφέρθηκε επίσης σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια και ανέδειξε την άμεση σύνδεσή τους με τις βασικές κατευθύνσεις και τους στόχους που υπηρετεί η ΕΕ. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι όποια λύση μέσα στη Ε.Ε, που προτείνουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι προς το συμφέρον της εργατικής τάξης και της λαϊκής οικογένειας. 

Κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους, για τη φύση του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής, κρίνοντας τόσο από την περίοδο της κρίσης, όσο και από εκείνη της λεγόμενης «ανάπτυξης».

Επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες επιβάλλεται να αντισταθούν σε αυτή την επίθεση και ένα πρώτο βήμα σε αυτή την κατεύθυνση, αποτελεί η μαζική συμμετοχή στην απεργία, στις 9 του Απρίλη.

Κατέληξε σε κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης παντού στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, στην ευρωβουλή, την περιφέρεια και τους δήμους, τονίζοντας πως η αποφασιστική στήριξη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ αποτελεί εγγύηση ώστε η λαϊκή ψήφος να κατατεθεί στο δυνάμωμα της λαϊκής κινητοποίησης, στη δημιουργία μιας πανίσχυρης λαϊκής συμμαχίας που θα βάλει φρένο στην αντιλαϊκή επίθεση και θα έχει στο επίκεντρο της πάλης την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών με το λαό ιδιοκτήτη του πλούτου που παράγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...