Τρίτη 8 Απριλίου 2014

"Δημοτική Κίνηση Ενεργών Πολιτών" - Επαφές με Πολίτες και Επαγγελματικούς Κλάδους

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ , στα πλαίσια της ανταλλαγής απόψεων και αμφίδρομης ενημέρωσης με τους πολίτες , συναντήθηκε την Τρίτη 01/04/2014 , με κατοίκους της κοινότητας των Ρομά , οι οποίοι διαμένουν στον Καλλικρατικό Δήμο της Ερέτριας.

Οι εν λόγω συμπολίτες μας , ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π. , αποτελούμενη από τους Θεοχαρίδου Βαρβάρα, από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων , Παπαδόπουλο Σάκη , Υπεύθυνο Προγραμματισμού Συγκεντρώσεων , Συναντήσεων , Συνεργασιών της ΔΗ.Κ.Ε.Π και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μακρυπούλια για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και για την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο Δήμος σ΄αυτούς.

Επίσης , την Τετάρτη 02/04/2014 , η ΔΗ.Κ.Ε.Π συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Νοτίου Εύβοιας και Σκύρου.

Η αντιπροσωπεία της ΔΗ.Κ.Ε.Π. , είχε την ίδια σύνθεση , με την συνάντηση της προηγούμενης ημέρας. Επίσης στην αντιπροσωπεία συμμετείχε και ο Υπεύθυνος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων Ζαμπέτας Ανδρέας.Η αντιπροσωπεία τη ΔΗ.Κ.Ε.Π ενημερώθηκε για τις μέχρι σήμερα προσπάθειες ανάπτυξης του Τουρισμού στον Καλλικρατικό Δήμο της Ερέτριας καθώς και τις ενέργειες τους για συνεργασία , με την εκάστοτε δημοτική αρχή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Γραφείο Τύπου
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ





Ερέτρια 04/04/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...