Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

"ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ" - Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος και οδηγεί σε λάθος δρόμους

Δεν μπορούμε να μην μπούμε στον πειρασμό να δώσουμε τη δική μας απάντηση σε σχέση με αυτά που αναφέρει η ανώνυμη επιστολή του "Αλλιώς" προς τον Κο Ζαφείρη.

Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος και πολλές φορές μας οδηγεί σε λάθος δρόμους και μας εκθέτει. 

Η παρουσία του Λευτέρη Ραβιόλου τα τελευταία 4 χρόνια στα κοινά του Δήμου μας είναι η απάντηση σε όσους μιλούν για "αλεξίπτωτα" και που περιαυτολογούν για τις ικανότητές τους οι οποίες όμως δεν έχουν αξιολογηθεί ακόμη από την κοινωνία.

Συμβουλή: Αφού διεκδικείτε την ψήφο των συνδημοτών ας μιλήσετε καλύτερα για αυτούς και για τον Δήμο, εκτός εάν μοναδικός σας στόχος είναι να υπηρετήσετε την κομματική σας γραμμή.

Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για το Δήμο μας , για τους συμπολίτες μας και το μέλλον! Τον κιτρινισμό σας τον επιστρέφουμε!

Η αλλαγή και η ανατροπή δεν θα έρθει με μεθόδους του παρελθόντος.

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ - ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. Κύριε Ραβιόλο πείτε μας σας παρακαλώ για την υπόθεση "ΆΝΟΔΟΣ", ώστε να ενημερωθούν και οι συμπολίτες μας. Με εκβιασμούς και χτυπήματα κάτω από την ζώνη δεν κερδίζεις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πανικός σίγουρα δεν είναι καλός σύμβουλος. Με εκβιασμούς, όμως, δεν γίνεσαι δήμαρχος ούτε που να χτυπιέσαι. Να βγει η αλήθεια γιατί έφυγε ο Κουνέλης από τον συνδυασμό σου και έστρυψε "Αλλιώς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...