Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ερώτηση για την Υγεία στην Εύβοια από Παναγιώτη Μελά και Σταύρο Μακαρίου

Μετά από ενημέρωση από τον κ Σταύρο Μακαρίου, πολιτευτή Ευβοίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας λόγω έλλειψης προσωπικού αλλά και για τις φήμες που ακούγονται για υποβάθμιση η ακόμα και το κλείσιμο Νοσηλευτικών Μονάδων και συγκεκριμένα του Γ.Ν-Κ.Υ. Καρύστου και του Γ.Ν-Κ.Υ Κύμης, ο Βουλευτής Α' Πειραιά κ. Παναγιώτης Μελάς κατέθεσε σχετική Ερώτηση στη Βουλή προς τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας.

Ο κ. Μελάς ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας πότε θα γίνει η απαραίτητη πρόσληψη προσωπικού στο Γ.Ν. Χαλκίδας ώστε να αναβαθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και αν θα παραμείνουν σε λειτουργία ως έχουν τα Γ.Ν-Κ.Υ. Κύμης και Καρύστου.
Ο κ. Μακαρίου ενημέρωσε τον Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ότι η λειτουργία των Νοσοκομείων Χαλκίδας, Κύμης και Καρύστου οφείλεται, κατά πολύ, στη μεγάλη προσπάθεια των εργαζομένων (Ιατρικού, Νοσηλευτικού και Διοικητικού Προσωπικού) οι οποίοι επιδεικνύουν υψηλό επαγγελματισμό και ζήλο και ανταποκρίνονται επάξια στα καθήκοντά τους κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, προσπαθώντας να προσφέρουν ότι καλύτερο για τους ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...