Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μήνυση για συκοφαντικ​ή δυσφήμιση ο δήμαρχος Καρύστου εναντίον του Πετσή


Με αφορμή δήλωση του υποδιοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου, κ.Ηλία Πετσή, στο  eviatop.blogspot.com, που με κατηγορεί ως ηθικό αυτουργό, έχω να δηλώσω τακάτωθι:
Από την ημέρα που τις τύχες του Νοσοκομείου Καρύστου έχειαναλάβει ο κ. Ηλίας Πετσής, έχει προβεί σε σωρεία παραβάσεων και ενεργειών πουυποβαθμίζουν άμεσα τη λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου. Σαν να μην έφτανανόλα αυτά, ο κ. Πετσής έχει και το θράσος να μας κουνάει επιδεκτικά το δάχτυλοκαι μας λέει ότι «δε δίνει λογαριασμό σε κανέναν», αγνοώντας με προκλητικότρόπο τη δημοτική αρχή, τους φορείς της ευρύτερης περιοχής της νότιαςΚαρυστίας, αλλά πάνω από όλα τους πολίτες. Και ερωτώ: Ποιος είναι ο κ. Πετσήςπου μας κουνάει επιδεκτικά το δάχτυλο, συκοφαντώντας τόσο εμένα όσο και άλλους φορείςτης περιοχής, και λοιδορεί τους κατοίκους; Ποιος είναι αυτός που κάνει λόγο «γιαμικρά ή μεγάλα συμφέροντα τα οποία χρησιμοποιούν ανυποψίαστους πολίτες»; Πραγματικάκ. Πετσή ντρέπομαι για λογαριασμό σας! Ντρέπομαι που εκτός από είρωνας, προκλητικότατος, εγκάθετος κομματικός και αλαζόνας υποδιοικητής, είστε και αυτοδιοικητικό στέλεχος. 


Όλες τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Πετσής προέβη σε μίαέμπρακτη υποβάθμιση του Νοσοκομείου Καρύστου, εξαφανίζοντας ιατρικό εξοπλισμότου Νοσοκομείου, που είναι απαραίτητος για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργίατου, μεταθέτοντας γιατρούς από την Κάρυστο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και άλλαπολλά. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, έχει προβεί σε απίστευτες πολεοδομικέςπαραβάσεις εντός του χώρο του Νοσοκομείου. Για αυτό, μάλιστα, ζήτησα από τηνπολεοδομία να προχωρήσει σε καταγραφή και θα προβούμε σε καταγγελία εναντίον τουυποδιοικητή.  

Σήμερα το πρωί πληροφορήθηκα ότι στο Νοσοκομείο Καρύστου θαβρίσκεται ο διοικητής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, κ. Τάσος Σεπετής, και έσπευσανα ενημερωθώ τι μέλι γενέσθαι. Όταν έφτασα στο Νοσοκομείο, είχε μαζευτεί μεγάλοπλήθος οργισμένων πολιτών, που ήθελαν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους. Μετά απόλίγο η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, με το εξαγριωμένο πλήθος να στρέφεταιεναντίον του κ. Πετσή. Τόσο εγώ όσο και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, και οιάλλοι φορείς της περιοχής, που βρισκόμασταν εκεί προσπαθήσαμε να προστατέψουμε και να φυγαδεύσουμετον διοικητή και τον υποδιοικητή. 

 Όσο περνούσε η ώρα, ηοργή του πλήθους αυξανόταν ζητώντας έγγραφες βεβαιώσεις από τον υπουργό Υγείας ότι το Νοσοκομείο δενθα υποβαθμιστεί περαιτέρω και ότι ο υποδιοικητής θα παραιτηθεί. Από τη στιγμήπου ξέσπασαν τα επεισόδια, είμαι διαρκώς στο χώρο του Νοσοκομείου, προσπαθώνταςνα κατευνάσω τα πνεύματα. Και ξαφνικά ενημερώθηκα ότι ο κ. Πετσής,με το ίδιο προκλητικό τρόπο, με κατηγόρησε ως ηθικό αυτουργό, ρίχνοντας λάδιστη φωτιά. Πρέπει να ξέρει ο εν λόγω κύριος ότι και η υπομονή έχει τα όρια της.Ήδη έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμισηεναντίον του κ. Πετσή.  

Τέλος, θέλω να ζητήσω από τον υπουργό Υγείας, κ. ΑνδρέαΛοβέρδο, να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση για την εξαίρεση του ΝοσοκομείουΚαρύστου, όπως δεσμεύτηκε άλλωστε και από το βήμα του Κοινοβουλίου, καθώς καινα ζητήσει την παραίτηση του κ. Πετσή. Δεν μπορεί ο συγκεκριμένος κύριος ναέχει προβεί σε τόσες αντινομίες και να συνεχίζει να πληρώνεται από το ελληνικόΚράτος. Όπως και δεν μπορεί να συκοφαντεί τη δημοτική αρχή και να λοιδορείπροκλητικότατα τους δημότες του δήμου Καρύστου. 



                                                                  Με εκτίμηση

                                                              Οδήμαρχος Καρύστου

                                                              Νικόλαος Μανώλης 

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΜΗ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ!
    Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...