Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Χάος και βία στο κέντρο της Αθήνας-Ένας νεκρός από ανακοπή

Ο 53χρονος ήταν οικοδόμος και συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ
Η γυναίκα και οι συγγενείς του 53χρονου άντρα καταγγέλλουν το κράτος και την αστυνομία
Ο 53χρονος άντρας δεν είχε τραυματιστεί αλλά δεν άντεξε τον πετροπόλεμο και τα δακρυγόνα.
Αυτό που όλοι φοβόντουσαν δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση κατέληξε σε τραγωδία αφού ένας 53χρονος άνθρωπος, μέλος του ΠΑΜΕ που μετείχε στη διαδήλωση ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα και κατά τη νοσηλεία του, δυστυχώς κατέληξε από ανακοπή καρδιάς. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με τη σύζυγό του να ουρλιάζει ότι έχασε τον σύντροφό της. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο η σύζυγός του όσο και οι συγγενείς του καταγγέλλουν το κράτος και την αστυνομία για το θάνατο του ανθρώπου τους.

1 σχόλιο:

  1. τα αδερφακια φασιστοειδη και αναρχοαντιξουσιαστικοαντισυστιμικη κουκουλοφοροι επαιξαν αλλη μια φορα το ρόλο τους ξεκουραζοντας τους φιλους τους, τους μπατσους, χτυπησαν προβοκατορικα το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, εφτασαν στο σημείο να σκοτωσουν εργάτη. Ο λαός πρέπει να δόσει απάντηση. ΝΑ οργανωθεί στα σωματεία και σε συλλόγους, να αντεπιτεθεί οργανωμένα και περιφρουρημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...