Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας: Το ξεσπίτωμα οικογένειας που έχει παιδί με αναπηρία δεν θα περάσει

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ!

Να μην τολμήσουν να εμφανιστούν τα κοράκια στη Νεάπολη!

Η CEPAL ξεσπιτώνει οικογένεια συμπολιτών μας, στη γειτονιά της Νεάπολης στη Χαλκίδα, με παιδί που έχει αναπηρία 90%! 

Μια οικογένεια που παλεύει στο μεροκάματο ολόκληρη ζωή, που προσπάθησε με δάνειο να βάλει ένα κεραμίδι στο κεφάλι της, για να εξασφαλίσει και το ανάπηρο παιδί της. 

Έχουν ευθύνη όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν ακόμα, που οι εκατοντάδες φόροι, η ακρίβεια, οι μειώσεις συντάξεων και μισθών οδήγησαν μέχρι αυτό το σημείο... να μην μπορεί μια οικογένεια της βιοπάλης να πληρώσει το δάνειο του σπιτιού της. 

Και εκεί ανέλαβαν δράση η τράπεζα και τα fund που έχουν μπουκώσει με λεφτά βγαλμένα από το αίμα και τον ιδρώτα των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, των συνταξιούχων, με κατάληξη να απαιτούν να βγει στο δρόμο και η συγκεκριμένη οικογένεια.

Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

Καλούμε κάθε μέλος του σωματείου μας, κάθε εργαζόμενο, να γίνει κρίκος στην αλυσίδα της αλληλεγγύης!

Να στηρίξουμε μαζικά και δυναμικά τις κινητοποιήσεις ενάντια στην έξωση της οικογένειας στη Νεάπολη:

n Τρίτη 8 Οκτώβρη, στις 6.30 μμ στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (Δραγατσανίου 8, πλατεία Κλαυθμώνος) και n Σάββατο 12 Οκτώβρη στις 11 πμ στο Δημαρχείο - παραλία Χαλκίδας

Καλούμε κάθε μέλος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, κάθε εργαζόμενο και εργαζόμενη στον κλάδο να απευθύνεται στο σωματείο μας για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη δουλειά και στη ζωή του, να μην βρεθεί κανένας μόνος του στη βαρβαρότητα!

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου, τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη, στις 7μμ, στο Εργατικό Κέντρο στη Χαλκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...