Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας: Κάτω τα χέρια από το σπίτι οικογένειας στην Νεάπολη Χαλκίδας

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΑΜΕΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΙΣ 16:30

Το Συνδικάτο μας καταδικάζει την προσπάθεια για έξωση οικογένειας με παιδί ΑΜΕΑ που μένει στην περιοχή ΝΕΑΠΟΛΗ της Χαλκίδας και καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου στη κινητοποίηση για να παρθεί η απόφαση πίσω εδώ και τώρα από τη κυβέρνηση.

Με την μεγάλη ακρίβεια, το πετσόκομμα των μισθών, καθώς και όλα τα αντεργατικά μέτρα που έχουν παρθεί από όλες τις κυβερνήσεις, έχει καταντήσει αβάσταχτη η καθημερινότητα του λαού ακόμα και το να κρατήσουμε την ίδια μας τη στέγη. 

Μόνος τρόπος να τα διασφαλίσουμε είναι η οργάνωση μας, με τα συνδικάτα μας, ώστε να μην περάσει κανένα λαϊκό σπίτι σε κανένα κοράκι-σε κανένα τραπεζίτη. 

Κανένας μόνος του, ώστε να εμποδίσουμε κάθε προσπάθεια, των funds και της κυβέρνησης, στο ξεσπίτωμα του λαού. 

Είναι πολλά τα παραδείγματα, όπου μπήκαν εμπόδια και πάρθηκαν πίσω τέτοιες αποφάσεις κάτω από τη πίεση της οργανωμένης πάλης, με τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής ενωμένο. 

Απαιτούμε από τη κυβέρνηση, να παρθεί πίσω η απαράδεκτη απόφαση της έξωσης της οικογένειας αυτής και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα διευκόλυνσης και εξασφάλισης αυτής άλλα και κάθε λαϊκής κατοικίας.

Όλοι και όλες στη κινητοποίηση Τρίτη 8/10 18:30 στο υπουργείο Κοινωνικής συνοχής και οικογένειας!

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...