Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Να ανακληθούν άμεσα οι κατάπτυστες αποφάσεις της κυβέρνησης για υποβαθμίσεις των σχολείων

Στο πλευρό γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών των σχολείων Κηρίνθου, Προκοπίου, Διρφύων, Ανθηδώνος και 17ο Χαλκίδας (Δοκού) βρέθηκε ο Γιώργος Μαρίνος, βουλευτής Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ καθώς και οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Στέφανος Μουτουσίδης, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς και Εύβοιας, Γρανέτα Τσιβίκα, δημοτική σύμβουλος Χαλκίδας, Νίκος Γεραλής και Μπάμπης Τσιβίκας, δημοτικοί σύμβουλοι Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας.

Ο Γιώργος Μαρίνος από την κινητοποίηση των Συλλόγων γονέων στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στα δίκαια αιτήματά και ανέφερε:

“Η φωνή των εκατοντάδων παιδιών ακούγεται μέχρι εδώ, μέχρι την διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα παιδιά απαιτούν: “θέλουμε δασκάλους, έχουμε δικαίωμα στην μόρφωση”.

Το ΚΚΕ στηρίζει αποφασιστικά της κινητοποιήσεις μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών. Καταγγέλλει την κυβέρνηση η οποία έχει εγκληματικές ευθύνες και μαζί με τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς απαιτούμε άμεσα, τώρα, να ανακληθούν οι κατάπτυστες αποφάσεις της κυβέρνησης που υποβαθμίζουν τα σχολεία τους. 

Απαιτούμε να ενισχυθούν τα σχολεία με εκπαιδευτικούς, με όλα τα αναγκαία μέτρα για τον εκσυγχρονισμό τους. 

Ο αγώνας θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...