Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Κ. Καραμπατσώλη: Εισηγήτρια στην στο νομοσχέδιο για την κύρωση της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Σ. Νιάρχος

Εισηγήτρια στη συζήτηση του σχεδίου νόμου της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων για την δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Σ. Νιάρχος ήταν η βουλευτής Εύβοιας (ΝΔ), Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Το έργο αφορά στη μελέτη, την ανακατασκευή, την ανακαίνιση και τον εξοπλισμό ενός υφιστάμενου κτιρίου επί του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» για τις ανάγκες υλοποίησης και στέγασης, στην Περιφέρεια Αττικής.

Η Βουλευτής τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο που θα λειτουργήσει ως κέντρο αναφοράς για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, είπε ότι “οφείλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του που συνεισφέρουν στην ενίσχυση των κρατικών δομών υγείας, βοηθώντας στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.”

Στη συνέχεια, η Κ. Καραμπατσώλη τόνισε ότι “το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσφέρει πολλαπλά στην ελληνική κοινωνία. Η πληθώρα δωρεών, επιχορηγήσεων και υποτροφιών που παρέχει κάθε χρόνο βοηθούν ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας στους τομείς της Υγείας, της εκπαίδευσης, της ασφάλειας και της τέχνης. 

Οι νέοι αποτελούν το μέρος του πληθυσμού που απαιτεί τη μεγαλύτερη στήριξη, και αυτό κάνουμε σήμερα. Η κυβέρνηση έχει το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον, προς τα παιδιά μας, το αύριο της χώρας μας, και ως εκ τούτου βοηθά να αντιμετωπιστούν οι κίνδυνοι για την ψυχική τους υγεία.”

Στο τέλος, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στον αρμόδιο Υπουργείο Υγείας και τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη, για “την εξαιρετική τους πορεία, η οποία είναι αντάξια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, και διατρανώνεται με τέτοιες ρυθμίσεις.”


Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη
Βουλευτής Εύβοιας (ΝΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...