Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Συνδικάτο Τροφίμων Ποτών Εύβοιας: Ο αγώνας συνεχίζεται- Αύριο 24ωρη απεργία - 7:30μμ Συγκέντρωση στην παραλία της Χαλκίδας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 – 19:30 ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΑΓΑΛΜΑΤΑ) ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ 

Είμαστε σε κινητοποιήσεις εδώ και 18 ημέρες στην HQF-ΜΙΜΙΚΟΣ συμφερόντων ΦΙΛΙΠΠΟΥ ζητώντας να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας. 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με την εταιρεία την Τρίτη 16 Ιουλίου 2024 μας είπαν ότι δεν θα ικανοποιήσουν ούτε ένα από τα αιτήματά μας παρότι ορισμένα από αυτά δεν θα επιβαρύνουν τον ισολογισμό της εταιρείας! 

Μετά από 18 ημέρες συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας παρά την αδιάλλακτη στάση της εταρείας και τις προσπάθειες να μας διασπάσει, να μας διαλύσει, ώστε να εντείνει την εκμετάλλευσή μας το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Χρησιμοποιεί την οικονομική πίεση που όλοι έχουμε μετά από τα ημερομίσθια που έχουμε χάσει άλλα και κάθε άλλο μέσο! 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ Την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 πραγματοποιούμε μία ακόμα 24ωρη απεργία. 

Την ίδια ημέρα το απόγευμα πραγματοποιούμε συγκέντρωση στην πόλη της Χαλκίδας για να ενημερώσουμε για τον αγώνα μας τους εργαζόμενους και όλο το λαό της πόλης. Καλούμε τα σωματεία να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη τους, να συμμετέχουν στη κινητοποίηση την Παρασκευή το απόγευμα στην παραλία της Χαλκίδας!

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ – ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...