Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Βαγγέλης Σφυριδης: mayday karystia

Αγαπητοί γονείς, Σας μιλάω ως πατέρας που προσπαθώ και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, να εξασφαλίσω ότι τα παιδιά μας θα έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και τη δυνατότητα, αν το επιθυμούν, να δραστηριοποιηθούν και να παραμείνουν στην περιοχή μας, που δυστυχώς πάει να βιομηχανοποιηθεί πλήρως και δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.

Η περιοχή μας, έχει προσφέρει τα μέγιστα στις ανανεώσιμες μορφές ενέργειας χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος.

Η εταιρία EOLOS Ενεργειακή EDPR είναι αποκλειστικός χορηγός στην εταιρία Action Global Communications Greece, η οποία είναι εταιρεία δημοσίων σχέσεων, να διοργανώσει μία μέρα αθλητισμού, γνωστή ως «Karystos Play Day».

Τέτοιου είδους πολιτικές ωστόσο, είναι συνηθισμένες για τις εταιρείες ανεμογεννητριών που με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να μπούνε στην τοπική κοινωνία, χαρίζοντας μας χάντρες και δαχτυλίδια και παίρνοντας μας το χρυσό. 

Η εταιρεία EOLOS Ενεργειακή EDPR εκτός του ότι υποτιμάει τη νοημοσύνη μας, αγνοεί και την τοπική κοινωνία που σύσσωμη αντιτίθεται στο συγκεκριμένο έργο όπως έχει εκφραστεί μέσα από αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, νομικές ενέργειες και αρκετές κινητοποιήσεις, και θέλει να επιβαρύνει με μη αναστρέψιμες συνέπειες τον τόπο μας τοποθετώντας 14 τεράστιες ανεμογεννήτριες, 180 μέτρων ύψους, απέναντι από την Κάρυστο , από το Λιβαδάκι έως το Λυκόρεμα και 9 άλλες κοντά σε δρακόσπιτο στο Αμινού (στα Στύρα) βάζοντας ταφόπλακα στο τουριστικό μέλλον της περιοχης, στον οικοδομικό κλάδο, στην ήπια κτηνοτροφία και μελισσοκομία και σε άλλες δραστηριότητες. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι θέσεις εργασίας που θα προκύψουν ,εκτός από την φάση κατασκευής, είναι ελάχιστες.

Γι΄αυτό λοιπόν εμείς ως γονείς θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να μη παραβρεθεί ΚΑΝΕΙΣ σε αυτή την εκδήλωση!

Ας είμαστε σε ετοιμότητα…

«…Έχε το νου σου στο παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα…»

Με εκτίμηση,
Βαγγέλης Σφυρίδης
Δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της ελάσσων αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...