Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Προεκλογική περιοδεία της Σοφίας Ζαχαράκη σε Μαρμάρι και την Κάρυστο

Όργωσε τη Στερεά Ελλάδα η Σοφία Ζαχαράκη – Έκλεισε τις προεκλογικές περιοδείες με επίσκεψη στο Μαρμάρι και την Κάρυστο

Με επίσκεψη στο Μαρμάρι και την Κάρυστο ολοκλήρωσε η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής Σοφία Ζαχαράκη τον κύκλο των προεκλογικών περιοδειών στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που της είχε ανατεθεί από
τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής επιβιβάστηκε από τη Ραφήνα στο πλοίο και έφτασε στο Μαρμάρι όπου την ανέμεναν οι βουλευτές Ευβοίας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, Θανάσης Ζεμπίλης και μαζί με το Δήμαρχο Καρύστου Λευτέρη Ραβιόλο επισκέφτηκαν το τοπικό κέντρο κοινότητας.

Ακολούθως μετέβησαν στην Κάρυστο όπου επισκέφτηκαν τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, συνομίλησαν με τις νηπιαγωγούς, τους εργαζόμενους και είχαν τη δυνατότητα να δουν το χώρο που καθημερινά φιλοξενεί περισσότερα από πενήντα παιδάκια.

Στο Δημαρχείο της Καρύστου η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας έκανε εκτενή ενημέρωση στη δημοτική αρχή για τις δράσεις και τα προγράμματα στήριξης των οικογενειών, των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων των ατόμων με αναπηρία τα οποία υλοποιεί το Υπουργείο σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ειδικότερα η κυρία Ζαχαράκη επανέλαβε την προσπάθεια και τη δέσμευση της Κυβέρνησης σχετικά με την κάλυψη όλων των αιτήσεων των γονιών για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠ Ατόμων με Αναπηρία. Στο νομό Ευβοίας χορηγούνται 2.109 voucher σε βρεφονηπιακούς σταθμούς όπως ανέφερε η υπουργός επισημαίνοντας ότι μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης διατίθεται ποσό 70 εκ. ευρώ για τη δημιουργία σχεδόν 20 χιλιάδων νέων θέσεων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Εξάλλου με νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι Δήμοι της χώρας.

Η κυρία Ζαχαράκη μαζί με τους βουλευτές, τον δήμαρχο και στελέχη της παράταξης βρέθηκαν λίγο αργότερα στην κεντρική πλατεία της Καρύστου και έκαναν βόλτα στα καταστήματα της παραλίας. 

Άκουσαν με προσοχή τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους που αξιοποίησαν την παρουσία της υπουργού και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να συζητήσουν και για ζητήματα που αφορούν ειδικά την περιοχή αλλά και ευρύτερα θέματα που τους απασχολούν.

Η κυρία Ζαχαράκη υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με σοβαρότητα, σχέδιο και υπευθυνότητα βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία, επιλύει προβλήματα, αναγνωρίζει λάθη και δουλεύει σκληρά ώστε η χώρα να προχωρήσει μπροστά. 

Να καλύψει το χαμένο έδαφος και να συγκλίνει ακόμη περισσότερο με την Ευρώπη. Να προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα στους νέους ώστε να μπορούν να σχεδιάσουν το μέλλον τους στον τόπο τους.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την παραγωγική συνάντηση που είχε η υπουργός και οι βουλευτές με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και φίλους της παράταξης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...