Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας το Επιμελητήριο Εύβοιας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησε η Παρασκευή Αγιοστρατίτη στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) που πραγματοποιήθηκαν 17 Μαΐου και 18 Μαϊου στην Κεφαλονιά.

Το εποικοδομητικό διήμερο των εργασιών της Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους εκπροσώπων της επιμελητηριακής κοινότητας, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου.

Τέθηκαν θέματα όπως:Οι τρέχουσες εξελίξεις για το έργο των πνευματικών δημιουργών, η αναβάθμιση των υποδομών ως προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη των Ιονίων, η ενδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, η ανάγκη θωράκισης των επιχειρήσεων των νησιών.

Μεταξύ των πολιτικών προσώπων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ΚΕΕΕ, ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης, Κωσταντίνος Σκρέκας, ο οποίος εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό, η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, ο βουλευτής, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος, ο τέως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, ο περιφερειάρχης Ιονίων νησιών, Ιωάννης Τρεπεκλής, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης. Στις εργασίες συμμετείχαν επίσης και μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς και ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γιώργος Καρανίκας.

Δοθείσης της ευκαιρίας και στο περιθώριο των εργασιών η Παρασκευή Αγιοστρατίτη, έθεσε σε εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων, προεξέχοντος αυτών τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωσταντίνο Σκρέκα, μείζονα θέματα λειτουργίας της επιχειρηματικότητας, όπως το φορολογικό, την χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, το τραπεζικό σύστημα και την ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε από την ΚΕΕΕ, ο επι σειρά ετών σύμβουλος και οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Δημήτριος Σταματούκος, στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης του με την εταιρεία ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ η οποία συμβάλει στην κυκλική οικονομία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...