Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου στο εμπορικό κέντρο της Χαλκίδας

Με μεγάλο ενδιαφέρον και εκτίμηση υποδέχθηκαν οι παραγωγοί της Λαϊκής Αγοράς στη Νεάπολη, οι επαγγελματίες του εμπορικού δρόμου της Αβάντων στη Χαλκίδα καθώς και εκατοντάδες λαϊκοί άνθρωποι το κλιμάκιο του ΚΚΕ που περιόδευσε το πρωί του Σαββάτου 25/5.

Επικεφαλής ήταν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας, ενώ συμμετείχαν τα μέλη του ΓΠ Αν. Στερεάς Ζωή Χαχάμη, Αντώνης Κούκουρας και Λένα Γεροπαναγιώτη καθώς και οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Στερεάς και το Δήμο Χαλκιδέων Στέφανος Μουτουσίδης και Γρανέτα Τσιβίκα.

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ απεύθυνε κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ καθώς και μαζικής συμμετοχής στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Χαλκίδα, την Πέμπτη 30 Μάη, στις 8μμ στο Στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κατά την περιοδεία ο Γ. Μαρίνος τόνισε την ανάγκη στις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη να αναδειχθεί το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό ώστε δοθεί απάντηση στην πολιτική της ΝΔ και της ΕΕ που βρίσκονται πίσω από κάθε αντιλαϊκό μέτρο, αλλά και σε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ που προσφέρουν στην κυβέρνηση ουσιαστική στήριξη. 

«Η ψήφος στο ΚΚΕ θα κατατεθεί από την επόμενη μέρα στο δρόμο του αγώνα, εκεί που μπορεί να εκφραστεί η μόνο ουσιαστική αντιπολίτευσης την αντιλαϊκή πολιτική, εκεί που μπορούν να ανατραπούν οι αντιλαϊκές αποφάσεις» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Μαρίνος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...