Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Στους Ταξιάρχες Κύμης ο Θανάσης Ζεμπίλης

Στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 80 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Ταξιαρχών και την εκτέλεση 30 πατριωτών στις 24 Μαίου 1944 από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, παρέστη χθες ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης. 

Ο κ. Ζεμπίλης μετά την διεξαγωγή των αγώνων δρόμου «Δρόμος θυσίας Κακολύρι 1944» έκανε απονομή κυπέλλων σε δρομείς και συγχάρηκε τους διοργανωτές των διήμερων εκδηλώσεων μνήμης που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία σήμερα.






Περιοδεία του Θανάση Ζεμπίλη στη Κύμη

Την Κύμη επισκέφθηκε ο Βουλευτής Εύβοιας Θανάσης Ζεμπίλης το διήμερο της Παρασκευής και του Σαββάτου, 17 και 18 Μαϊου αντίστοιχα.

Κατ´αρχάς ο κ. Ζεμπίλης έγινε δεκτός στα γραφεία της Ιερής Μητροπόλεως από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, τον οποίο ο Βουλευτής Εύβοιας συγχάρηκε για το πλούσιο πνευματικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό του έργο. 

Ακολούθως, ο κ. Ζεμπίλης επισκέφθηκε το πρώην Ειρηνοδικείο Κύμης, που αναβαθμίζεται σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο, και ενημερώθηκε από την γραμματέα κ. Αθανασία Κρόκου για τις απαιτούμενες εργασίες επισκευής και συντήρησης του κτιρίου. Ο κ. Ζεμπίλης, μετά την αυτοψία που πραγματοποίησε, ανέφερε: 

«Μετά την αναβάθμιση του πρώην Ειρηνοδικείου Κύμης, προέχει η συντήρηση του πανέμορφου δικαστικού μεγάρου, που εμπλουτίζει το σημαντικό κτιριακό απόθεμα της περιοχής». Επίσης, ο κ. Ζεμπίλης επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, όπου είχε συνεργασία με τον Διοικητή κ. Παναγιώτη Πολύχρονο για το θέμα της μεταστέγασης των υπηρεσιών του. 

Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Ζεμπίλης μετέβη στην Πλατάνα, για την εγκατάσταση του εργολάβου στο αναγκαίο έργο προστασίας της παράκτιας ζώνης Πλατάνας, προϋπολογισμού 7.000.000 ευρώ, που εξασφάλισε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από τον άξονα οδικής ασφάλειας του Ταμείου Ανάκαμψης. 

Ο κ. Ζεμπίλης τόνισε ότι το συγκεκριμένο έργο, πέραν από την αντιδιαβρωτική προστασία του παραλιακού δρόμου του οικισμού, προβλέπει σημαντικές παρεμβάσεις αστικής ανάπλασης, γεγονός που θα συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και της τόνωσης της τουριστικής κίνησης. 

Ακολούθως, ο κ. Ζεμπίλης μετέβη στην παραλία Κύμης για την συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς Ελλάδας, όπου απηύθυνε χαιρετισμό. 

Τέλος, ο κ. Ζεμπίλης συναντήθηκε με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας της ευρύτερης περιοχής της Κύμης και συνομίλησε μαζί τους για την καλύτερη οργάνωση και παρουσία του κόμματος, ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...