Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου, βουλευτή Εύβοιας του ΚΚΕ, στην περιοχή του Αλιβερίου

Με μεγάλο ενδιαφέρον υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι και ο λαός του Αλιβερίου και της Κύμης τις θέσεις και το κάλεσμα του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, κατά τη διάρκεια περιοδείας που πραγματοποίησε στην περιοχή κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή Εύβοιας.

Το κλιμάκιο περιόδευσε το πρωί της Παρασκευής 26 Απρίλη στα εργοστάσια ΒΙΔΟΜΕΤ και ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ στην περιοχή του Αλιβερίου, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κύμης, με τους εργαζόμενους να το υποδέχονται θερμά και να εκφράζουν την αναγνώρισή τους στη συμβολή του
ΚΚΕ στους αγώνες.

Στις παρεμβάσεις τους χώρους δουλειάς στάθηκε ιδιαίτερα στις μεγάλες κινητοποιήσεις που αναπτύχθηκαν μετά τις εκλογές του περσινού Ιούνη.

Κινητοποιήσεις οι οποίες έδωσαν και το ηχηρό μήνυμα ότι ο λαός μπορεί να τσακίσει το 41% της ΝΔ από τις προηγούμενες κάλπες και να ανατρέψει την κατάσταση προς όφελός του.

Κάλεσε τους εργαζόμενους σε συμπόρευση με το ΚΚΕ στον αγώνα και στην κάλπη των ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι “δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Καμία χαλαρή ψήφος και καμία ανοχή στη λογική της αποχής”.

Σημείωσε επίσης την ανάγκη να δοθεί από τους εργαζόμενους και το λαο αποφασιστική απάντηση στα όσα εκπορεύονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στα οποία συμφωνούν σε πολύ μεγάλα ποσοστά τα κόμματα της αστικής τάξης. 

Όπως το Ταμείο Ανάκαμψης, την εξωτερική πολιτική και την εμπλοκή της χώρας μας τα επικίνδυνα πολεμικά σχέδια, την εμπορευματοποίηση της υγείας, της πρόνοιας και της παιδείας, την πολιτική κόστος οφέλους και τις τεράστιες ελλείψεις στην πρόληψη και προστασία από φυσικά φαινόμενα.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Γιώργος Μαρίνος, μίλησε σε σύσκεψη στο χωριό Γαβαλάς. Κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να αξιοποιήσουν το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ και με όπλο την πολιτική πρόταση του Κόμματος, αλλά και την αγωνιστική δράση των Οργανώσεων όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και στην περιοχή του Αλιβερίου, να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών με σχέδιο, αποφασιστικότητα και τόλμη.

“Ο λαός της περιοχής έχει χίλιους λόγους για να στηρίξει το ΚΚΕ, ακόμα και κρατώντας σοβαρές διαφωνίες και διαφορετικές προσεγγίσεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαρίνος, τονίζοντας την ανάγκη να “γίνει η νύχτα μέρα” και να φτάσει το κάλεσμα του Κόμματος σε κάθε λαϊκό σπίτι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...