Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Το μήνυμα της Κων.Καραμπατσώλη για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Την Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024, με αφορμή την έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η βουλευτής Ευβοίας, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη, σημείωσε με ανάρτηση στα κοινωνικά της δίκτυα:

“Τώρα που το μελάνι των πανελλαδικών άρχισε να παίρνει θέση πάνω στα χαρακτηριστικά τετράδια εξετάσεων, αναπολώ τις δικές μου στιγμές.

Την προσπάθεια, τα ξενύχτια, την αγωνία και το άγχος για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον μετά το Λύκειο. Και τελικά με τα χρόνια συνειδητοποιείς πως οι πανελλαδικές δεν είναι τίποτε άλλο, παρά μια ευκαιρία, μια δυνατότητα.

Τίποτα δεν κρίνεται από αυτές τις εξετάσεις, ούτε η επιτυχία στη ζωή, ούτε η ευτυχία. Το μήνυμα λοιπόν σε όλα τα παιδιά είναι ένα. Να πιστεύετε στον εαυτό σας, να διεκδικείτε κάθε ευκαιρία και εάν δεν καταφέρετε με την πρώτη, να προσπαθήσετε ξανά και ξανά.

Δε γεννηθήκαμε να είμαστε τέλειοι, αλλά είμαστε άνθρωποι με διαφορετικά ενδιαφέροντα και δεξιότητες. Αν τα καλλιεργήσουμε με συνέπεια, ο καθένας μας θα βρει το δρόμο του.

Α! Κι ένα μήνυμα στους γονείς, ως μάνα που το πέρασε πρόσφατα. Μην είστε περισσότερο αγχωμένοι από τα παιδιά. Τις περισσότερες φορές, εκείνα ξέρουν καλύτερα πως να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση.

Ήταν ένα καλό μάθημα και για μένα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...