Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβουλιο Δημου Καρύστου

Συνεδριάζει την 
Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δημου Καρύστου.

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική Συνεδρίαση στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλυβίων την 30η Μαΐου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Καρύστου.

2.Έγκριση εκμίσθωσης κοινοχρήστου χώρου για την λειτουργία Λούνα Παρκ.

3.Συγκρότηση Επιτροπής Επιλογής νηπίων για εγγραφή στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καρύστου.

4.Καθορισμός και μοριοποίηση κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων για την εγγραφή νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καρύστου.

5.Έγκριση διαγραφής νηπίων από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καρύστου.

6.Ορισμός αμοιβής δικηγόρου για την άσκηση αίτησης ακύρωσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας κατά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την ακύρωση της υπ' αριθ. πρωτ. 18274/11-4-2024 απόφασης του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, περί έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του έργου: Σταθμός Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας με χρήση συσσωρευτών (μπαταριών) μέγιστης ισχύος έγχυσης 50 MW στη θέση «ΠΟΛΥΠΟΤΑΜΟΣ».

7.Ορισμός αμοιβής δικηγόρου για την άσκηση αίτησης ακύρωσης ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών κατά της ΡΑΑΕΥ για την ακύρωση: 1) Της Απόφασης Αντιπροέδρου Κλάδου Ενέργειας ΡΑΑΕΥ υπ' αριθ. 1501/2023 περί χορήγησης άδειας αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας μέγιστης ισχύος 50MW στη θέση «ΒΟΘΡΑ» και 2) της σιωπηρής απόρριψης της από 30-12-2023 αίτησης αναθεώρησης του Δήμου Καρύστου ενώπιον της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, κατά της ανωτέρω απόφασης.

8.Ορισμός αμοιβής δικηγόρου για την άσκηση αίτησης αναθεώρησης/ενδικοφανούς προσφυγής κατά της υπ' αριθ. 005071/2024 απόφασης του Αντιπροέδρου κλάδου ενέργειας της ΡΑΑΕΥ περί χορήγησης άδειας αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας μέγιστης ισχύος 50MW στη θέση «ΞΑΜΠΕΛΕΣ».

9.Εξέταση αίτησης Μιχαέλας Μαρκοπούλου περί προσωρινής θέσης στάθμευσης και ράμπας ΑΜΕΑ μπροστά από το φαρμακείο της κατά τις ώρες λειτουργίας.

10.Έγκριση διέλευσης οχημάτων και τοποθέτηση πινακίδας σε παραλιακή οδό του Νημποριού.

11.Εξέταση αίτησης Συλλόγου γυναικών Μαρμαρίου για επιχορήγηση.

12.Εξέταση αίτησης Πολιτιστικού Συλλόγου «Το Ελαιοχώρι» περί παραχώρησης αίθουσας στο Ελαιοχώριο Στύρων.

13.Εξέταση αίτησης της εταιρείας SIMONI VERA περί τοποθέτησης κάδων ανακύκλωσης κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΒΟΣΣΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...