Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Η ταινία "Άλλη μια επιστροφή" (Otra Vuelta) την Τετάρτη 10 Απριλίου στην Κινηματογραφική Λέσχη Καρύστου

Την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 20:15 η Κινηματογραφική Λέσχη Καρύστου θα προβάλει την ταινία "Άλλη μια επιστροφή" (Otra Vuelta), στο πλαίσιο του "Περιοδεύοντος Ισπανόφωνου Κινηματογράφου" του Ινστιτούτου Θερβάντες και σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Αργεντινής.

Υπόθεση:
Ο Σεμπαστιάν Παγάνι, νέος σκηνοθέτης, επιστρέφει στο στη γενέτηρά του, το Τσακαμπούκο της Αργεντινής, μετά από μακρά απουσία. 

Σκοπεύει να γυρίσει μια ταινία μεγάλου μήκους, βασισμένη σε ένα διήγημα του Αρόλδο Κόντι, συγγραφέα που επίσης κατάγεται από ‘κει και δολοφονήθηκε από τη δικτατορία. 

Ο αρχικός αυτός σκοπός περνάει σε δεύτερο πλάνο όταν επανεμφανίζεται το παρελθόν του, λόγω της πρόσφατης αυτοκτονίας ενός παιδικού του φίλου, κάτω από συνθήκες όχι και πολύ ξεκάθαρες. 

Ο Παγάνι αρχίζει να μαθαίνει λεπτομέρειες αυτού του θανάτου που περιπλέκουν περισσότερο το μυστήριο. Σιγά-σιγά, αρχίζει να απομακρύνεται από το σχέδιό του για να εμπλακεί όλο και περισσότερο σε μια έρευνα σχετικά με τις τελευταίες μέρες του αυτόχειρα. 

Στο τέλος όμως, και οι δυο υποθέσεις συγχέονται αναπάντεχα. Μια ταινία για το εύθραυστο της μνήμης και της ταυτότητάς μας. 

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Σαντιάγο Παλαβετσίνο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...