Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Εισήγηση της βουλευτού Εύβοιας Κωνσταντίνας Καραμπατσώλη στο 15ο Συνέδριο ΝΔ

Εισήγηση κατά τις εργασίες του 15ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε η βουλευτής Εύβοιας Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Μεταξύ άλλων, η βουλευτής τόνισε:
"50 χρόνια Νέα Δημοκρατία. 50 χρόνια ιστορίας και περηφάνιας. 50 χρόνια ευθύνης και προσφοράς στην Πατρίδα. […] Δηλώνουμε πιστοί και αφοσιωμένοι στην εθνική προσπάθεια για περισσότερες ευκαιρίες και στήριξη όσων μας έχουν ανάγκη. 

Πλάι σε όσους την τελευταία δεκαετία έμειναν πίσω ή δοκιμάστηκαν από τις φυσικές καταστροφές. Όπως στη Θεσσαλία και την πατρίδα μου την Εύβοια, που ακόμα ζει με τις ανοιχτές πληγές των καταστροφικών πυρκαγιών και των πλημμυρών, αλλά και τις βαθύτερες, της αποβιομηχάνισης και της έλλειψης υποδομών. 

Σήμερα, από αυτό εδώ το βήμα, θέλω να ανανεώσω και τη δέσμευση μας απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Από την Αιδηψό και την Ιστιαία, μέχρι τα Ψαχνά, την Αρτάκη, τη Χαλκίδα, την Ερέτρια, Την Κύμη, το Αλιβέρι, την Κάρυστο και τη Σκύρο.

Τόπους ξεχασμένους για δεκαετίες, που εναπόθεσαν την ελπίδα τους για ανάπτυξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας του για πρώτη φορά μετά από τριάντα χρόνια την εκλογική νίκη στο μεγαλύτερο νομό της Στερεάς Ελλάδας. Κ. Πρόεδρε, η Εύβοια χρειάζεται τη μέριμνα και τη στήριξη σας. Χρειάζεται ορατότητα στα προβλήματα της

και μεγάλες επιλογές που θα αλλάξουν την αναπτυξιακή μοίρα της. Χρειάζεται αυτό που αναφέρει ιδρυτική μας διακύρυξη, Να επιλέξουμε από την παράδοση μόνον όσα ο χρόνος απέδειξε σωστά και χρήσιμα. Και προχωρεί διαρκώς με μεγάλα, τολμηρά αλλά και ασφαλή βήματα στις νέες διαρκώς εξελισσόμενες συνθήκες.

Η Εύβοια μας χρειάζεται. Η Πατρίδα είναι η δική μας αποστολή. Κι η ευημερία του ελληνικού Έθνους, Ο διαρκής μας αγώνας."


Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη
Βουλευτής Εύβοιας (ΝΔ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...