Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίµων και Ποτών «THE INTERNATIONAL FOOD & DRINK EVENT 2024»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην «I.F.E. LONDON 2024» 
25-27 Μαρτίου 2024, στο Λονδίνο.

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «The International Food & Drink Event 2024», που θα πραγματοποιηθεί από 25 έως και 27 Μαρτίου 2024, στο Εκθεσιακό Κέντρο Excel στο Λονδίνο.

Η IFE, International Food & Drink Event, συγκεντρώνει περισσότερους αγοραστές και προμηθευτές Τροφίμων και Ποτών από οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση στο Ηνωμένο Βασίλειο (+25.000 επισκέπτες,+1.260 εκθέτες από +91 χώρες).

Για περισσότερα από 40 έτη, η IFE συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη πλατφόρμα προμήθειας προϊόντων για ανώτερους αγοραστές από όλους τους τομείς λιανικής, χονδρικής, διανομής, εισαγωγής & εξαγωγής και υπηρεσιών τροφίμων.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο, με ομαδικό περίπτερο εμβαδού 24 τ.μ. για την φιλοξενία των εταιρειών της Περιφέρειας, στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της επιχειρηματικότητας των συμμετεχουσών επιχειρήσεων της.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ή/ και να είναι μέλη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης ΠΣΕ. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής κάθε εκθέτη για το ομαδικό περίπτερο εμβαδού 24 τ.μ. ανέρχεται στα 400 € + Φ.Π.Α.

Επίσης το κόστος εγγραφής στον κατάλογο της έκθεσης ήτοι 450 € + Φ.Π.Α.

θα καλυφθεί από κάθε εκθέτη χωριστά, όπως και τα έξοδα μεταφοράς και ασφάλισης των εμπορευμάτων.

Η επιδότηση δεν περιλαμβάνει έξοδα μετακίνησης και διαμονή.

Λόγω περιορισμένου χώρου θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, μέχρι την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00


Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας

Τηλ.: 2221353616 | Email: e.tsagkaraki@pste.gov.gr

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...