Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ο Εμπορικός & Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση, παρουσία του εμπορικού κόσμου της πόλης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2024 στο Storeys Foodybar Ghetto, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος της ενορίας του Αγίου Νικολάου, ο οποίος ευχήθηκε στους παριστάμενους καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, ενώ ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας κ. Βαγιάννης Δημήτριος, πέρα από τις ευχές για καλή χρονιά και καλές δουλειές στον εμπορικό κόσμο, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον εορτασμό των 120 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου σε έναν απολογισμό των πεπραγμένων και των μελλοντικών δράσεων του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους:

Οι Βουλευτές Ν. Ευβοίας κ. Ζεμπίλης Αθανάσιος και Συμεών Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Βάκα Έλενα, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Κελαϊδίτης Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ. Γαλάνης Κωνσταντίνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καινοτομίας, Νέων τεχνολογιών & Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Βαρδακώστας Κωνσταντίνος, η Αντιδήμαρχος για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Σακελλαράκη Δήμητρα, η Αντιδήμαρχος για θέματα Υγείας, Ατόμων με Αναπηρία και Εθελοντισμού κ. Κόντου Βασιλική, ο Αντιδήμαρχος για θέματα Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Πάνος Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος για θέματα Αθλητισμού κ. Νέζης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Νέας Αρτάκη κ. Κώσταρος Χαράλαμπος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Χαλκιδέων κ. Γιώργος Σπύρου και το μέλος Δ.Σ Ζαργάνης Νικόλαος, το μέλος Δ.Σ της ελλάσονας αντιπολίτευσης κα Αγουμερνιτζίδου Δάφνη – Ευδοξία, ,ο Ταξίαρχος Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας κ. Γερογιάκομος Αθανάσιος, ο Β΄Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κος Σταθόπουλος Ιωάννης και ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ κ. Γεωργουσόπουλος Θεοδόσης, ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ κ. Γεροντίτης Σπύρος, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας κ. Αγιοστρατίτη Παρασκευή, ο Πρόεδρος του Σωματίου Εστίασης Εύβοιας "Ο Ξένιος Ζευς" κ. Ευθυμίου Βασίλης, η Πρόεδρος του Ε.Σ Νέας Αρτάκης κ. Βήττα Σταυρούλα, η Γεν. Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Βασιλικού κα Καλαβρή Παναγιώτα, η Πρόεδρος Ν.Τ ΕΕΤΕΜ Ευβοίας κ. Βαρτζή Μαίρη, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ευβοίας κ. Καρλή Κωνσταντίνα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων-παιδιών με καρκίνο «η Πίστη» των Ογκολογικών κλινικών του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία κα Σταματέα Αναστασία, η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ευβοίας κ. Φανή Γένη, η Διευθύντρια της Εθνικής Τράπεζας- Υποκαταστήματος Χαλκίδας κ. Καββαδία Στεφανία.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς :

Τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Sok FM 104.8 & NRG FM 95 για την επικοινωνία της εκδήλωσης, το ταξιδιωτικό πρακτορείο Dio Travel, τo κατάστημα πυροσβεστικών ειδών του κ. Αγγελάτου Αλέξανδρου, τους ασφαλιστικούς συμβούλους κ. Ματθαίου Κατερίνα της Interamerican και κ. Πράγια Ευάγγελο της Εθνικής Ασφαλιστικής, τα εμπορικά καταστήματα Βραϊμάκη EURONIKS, Ν κ Γ Αίσωπος ΕΠΕ, Σταματόπουλο Κωνσταντίνο, StopnShop, Βασιλείου Ευάγγελο, Χατζηιωάννου Άκη, Gadget Experts, myodetox – Ξύγκης Γεώργιος, τo κατάστημα εστίασης Beerapolis – Νέα Αρτάκη, το αρτοποιείο «Ο Φούρνος του Τσαμπάση» και το Storeys Foodybar Ghetto για τη χορηγία του και την άψογη διοργάνωση της βραδιάς.


Για το Δ.Σ 

Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

 

Βαγιάννης Δ.                                                                         Σταματόπουλος Κ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...