Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Το 9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας έκοψε την πίτα του

Με μεγάλη επιτυχία και σε πολύ θερμό, συναδελφικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του Περιφερειακού Τμήματός μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,
ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Βασίλειος Πέτρος Σπανάκης, οι Βουλευτές Θανάσης Ζεμπίλης και Κωνσταντίνα Καραμπατσόλη, η Δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, οι Αντιπεριφερειάρχες, Γεώργιος Κελαϊδίτης και Ευάγγελος Χαϊνάς, η Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, Ευανθία Τύλη και ο Προϊστάμενος Δ.Ο.Υ Λιβαδειάς, Χαράλαμπος Νίκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκίδας, Αθανάσιος Γερογιάκομος, ο Λιμενάρχης Χαλκίδας, Κωνσταντίνος Φλουρής και φυσικά πλήθος συναδέλφων.

Κατά την διάρκειά της τιμήθηκαν, ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Βασίλειος Πέτρος Σπανάκης, ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, Σταθάς Ιωάννης, η Προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, Ευανθία Τύλη, ο Δημήτριος Βουρδάνος ως Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ο Παπαγεωργόπουλος Νικόλαος ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Χαλκιδέων.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας με την ευλογία του πανοσιολογιότατου Π. Θεοφύλακτου Τσαγκάρη, δείπνο και χορός με τους ήχους ζωντανής ορχήστρας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...