Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Επίσκεψη του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας στο Γ.Ν–Κ.Υ Κύμης

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο–Κέντρο Υγείας Κύμης ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Σερέτης Φώτης.

Στη συνάντηση με τη Διοικήτρια του Γ.Ν–Κ.Υ Κύμης κ. Ιωάννα Δαριβέρη συζήτησαν για το σημαντικό έργο αναβάθμισης και ανακαίνισης των υποδομών του Νοσοκομείου Κύμης χρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας προυπολογιζόμενης δαπάνης 1.116.000 ευρώ, το οποίο έχει ήδη προκηρυχθεί και η ολοκλήρωση του έργου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αναμένεται στα τέλη του 2025, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε και το νέο έργο μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης που αφορά την “αναβάθμιση ιατρικού εξοπλισμού” με το οποίο θα δοθούν κονδύλια για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο. 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις κλινικές, τη ΜΤΝ, το Τμήμα Επειγόντων, τα Εξωτερικά Ιατρεία και τα εργαστήρια όπου συνομίλησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό διαπιστώνοντας την άψογη συνεργασία και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου εκφράζοντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξη του στις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν! 

Τέλος αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα ενίσχυση και του ανθρώπινου δυναμικού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...