Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Aφιέρωμα της Κινηματογραφικής Λέσχης Καρύστου στο σύγχρονο ιταλικό κινηματογράφο με την ταινία «Piano, piano»

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 στις 20:15 η Κινηματογραφική Λέσχη Καρύστου θα προβάλει την ταινία "Piano piano" στο πλαίσιο αφιερώματος στον σύγχρονο Ιταλικό κινηματογράφο, με τη συνεργασία του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Istituto Italiano di Cultura di Atene, της ΟΚΛΕ και του πολιτιστικού συλλόγου AIAL. 

Υπόθεση:
Βρισκόμαστε στη Νάπολη το 1987, τη χρονιά που η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα με αρχηγό τον Ντιέγκο Μαραντόνα κερδίζει τον ένα μετά τον άλλο τους αγώνες και επικρατεί ευφορία για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος. 

Η Άννα είναι ένα δεκατριάχρονο κορίτσι που διαμένει σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων, το οποίο πρόκειται να κατεδαφιστεί παρά τις αντιρρήσεις των ενοίκων, βλέπει τη ζωή της να αλλάζει σιγά σιγά καθώς περνά στην εφηβική ηλικία. 

Ο παιδικός μικρόκοσμός της θα πάψει να υπάρχει και το νεαρό κορίτσι θα αρχίσει να καταλαβαίνει τους κινδύνους αλλά και τις προκλήσεις της εφηβικής ζωής. Καταπιεσμένη από τη μητέρα της η "πριγκηπέσσα" όπως την αποκαλούν, παίζει αρμόνιο και η μουσική της είναι η ένδειξη του πόσο διαφέρει από τους υπόλοιπους ενοίκους των διαμερισμάτων. 

Η ταινία προβάλλεται με ελληνικούς υπότιτλους. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...