Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023

Δήλωση της ΓρανέταςΤσιβίκα για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο της Χαλκίδας.

Χαιρετίζουμε όλες και όλους τους εργαζόμενους,άνεργους, συνταξιούχους, μικρούς επαγγελματίες, και ειδικά τους νέους, τις νέες που στήριξατε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Με την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, η Λαϊκή Συσπείρωση Χαλκίδας με ποσοστό 7,18% καταγράφει άνοδο κατά 2,48% (από 4,7% στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές )

Το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί βήμα για την ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής, τον απεγκλωβισμό εργατικών λαϊκών δυνάμεων από τα κόμματα του συστήματος. 

Εκφράζει την άνοδο του κύρους και τη μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ. Αυτό επιβεβαιώνει η άνοδος των ποσοστών της Λαϊκής Συσπείρωσης και στη Περιφέρεια Στερεάς, όπου στη Χαλκίδα καταγράφει 8,29% με άνοδο 3,47% (από 4,82 %).

Θα καταθέσουμε τις ψήφους που μας έδωσε ο λαός της Χαλκίδας στον αγώνα για τη ζωή και την πόλη που μας αξίζει. Σταθερά θα αντιπαλεύουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, που στηρίζουν και τα άλλα συστημικά κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ. 

Μια πολιτική που στόχο έχει τη φοροληστεία, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις εργολαβίες, την ενίσχυση των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων που στηρίζει με όλους τους τρόπους η δημοτική διοίκηση της Κ. Βάκα. Μια πολιτική που θα στηρίξουν βάση των προεκλογικών τους προγραμμάτων και οι υπόλοιποι συνδυασμοί.

Οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Χαλκίδας και τη Περιφέρεια Στερεάς αποτελούμε τη μόνη γνήσια λαϊκή αντιπολίτευση. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να εμποδιστούν νέα βάσανα για το λαό. Έχουμε επίγνωση ότι μεγαλώνουν οι ευθύνες μας στην οργάνωση της καθημερινής πάλης για να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται, για να είμαστε δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα.

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο που ήδη βαδίζουμε για να ικανοποιήσουμε τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες και να φτιάξουμε την πόλη μας πραγματικά «όμορφη»για εμάς και τα παιδιά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...