Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης στα Ψαχνά

Το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη, κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων με επικεφαλής τη Χριστίνα Αβραμίδου, δημοτική σύμβουλο και υποψήφια δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων, περιόδευσε και συζήτησε με τους κατοίκους των Ψαχνών.

Στη συζήτηση αναδείχθηκαν έντονα τα προβλήματα της περιοχής, όπως είναι η έλλειψη υποδομών υγείας, η ακρίβεια, η ανεργία, η ανυπαρξία χώρων άθλησης και πολιτισμού, η έλλειψη μέτρων για την πρόληψη και προστασία από τις φυσικές καταστροφές.

Το κλιμάκιο αντάλλαξε απόψεις γύρω από τις θέσεις του συνδυασμού με τους κατοίκους καθώς και προβληματισμούς για την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο.

Η Χριστίνα Αβραμίδου, ανάμεσα σε άλλα ανέδειξε ότι οι σημαντικές υποδομές για τη ζωή του λαού του δήμου μας, είναι ανύπαρκτες ή προβληματικές, επειδή οι δημοτικές αρχές έως σήμερα, λειτουργούσαν ως "πλασιέ" των επιχειρηματικών συμφερόντων. 

Είναι σκάνδαλο, η μετατροπή της τοπικής διοίκησης σε μάνατζερ διαχείρισης Ευρωπαϊκών Κονδυλίων για τους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους και το γεγονός ότι κανένα έργο δεν προκρίνεται για την ικανοποίηση των μεγάλων λαϊκών αναγκών.

Αναφέρθηκε στη συμφωνία όλων των άλλων κομμάτων στην αντιλαϊκή επίθεση που δεχόμαστε και η οποία εκφράζεται στο δήμο μας με κοινή κάθοδο των τοπικών στελεχών τους σε κοινά, δήθεν απολιτίκ ψηφοδέλτια, "για το καλό του τόπου".

Κάλεσε τους κατοίκους να σκεφτούν το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και κυρίως ποιος θα βρεθεί στο πλευρό τους από την επομένη των εκλογών. Με αυτό το κριτήριο, κόντρα σε εκβιασμούς και πιέσεις που ασκούνται να στηρίξει την Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο και την Περιφέρεια.

Η περιοδεία κατέληξε στο εκλογικό περίπτερο που έχει στήσει η Λαϊκή Συσπείρωση, στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών. Κάθε δημότης μπορεί με αυτόν τον τρόπο, να έρθει σε επαφή με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης και να προμηθευτεί υλικό για την ενημέρωσή του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...