Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Διρφύων Μεσσαπίων: Περιοδεία σε εργοστάσια της περιοχής

Περιοδεία στα εργοστάσια της ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Α.Ε., ΣΟΓΙΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΛΑΡΚΟ πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη, κλιμάκιο υποψήφιων της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τη Χριστίνα Αβραμίδου, δημοτική σύμβουλο και υποψήφια δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων, καθώς και την Γεωργία Πύθουλα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Στερεάς και Εύβοιας.

Στα πλαίσια της περιοδείας, το κλιμάκιο κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη την Λαϊκή Συσπείρωση, καθώς είναι ο μόνος συνδυασμός που στάθηκε δίπλα τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα σταθεί δίπλα τους και την επομένη των εκλογών. 

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναφέρθηκε το νέο αντεργατικό έκτρωμα που έφερε η κυβέρνηση, μέσα σε μια ήδη επιβαρυμένη κατάσταση για τις λαϊκές οικογένειες. Το αντεργατικό αυτό νομοσχέδιο, καταργεί το πενθήμερο και το 8ώρο νομοθετώντας το δικαίωμα στους εργοδότες να ξεζουμίζουν τους εργαζόμενούς τους 13 ώρες την ημέρα, 78 ώρες την εβδομάδα.

Στη ΛΑΡΚΟ, τονίστηκε ότι οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, ήταν οι μόνοι που στάθηκαν στο πλευρό των εργαζομένων της, διεκδικώντας ΛΑΡΚΟ ανοιχτή, με διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων τους, παλεύοντας μαζί τους ενάντια στους εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης. Επισημάνθηκαν οι σημαντικές ευθύνες που φέρουν περιφερειακή και δημοτική αρχή, καθώς αποδέχονται, στηρίζουν και προωθούν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. 

Το κλιμάκιο απηύθυνε κάλεσμα ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων ώστε να δυναμώσει η φωνή των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ. 

Το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης ανανέωσε το ραντεβού του με τους εργαζόμενους στην κινητοποίηση των εργαζομένων και των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ την Τετάρτη 4 Οκτώβρη, στο Υπουργείο Οικονομικών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...