Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Βαγγέλης Σφυρίδης: Σας καλούμε αύριο Τετάρτη 18/10 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ταχυδρομείο Μαρμαρίου

Στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας "Δύναμη Ελπίδας", είχαμε αναφερθεί στο πρόβλημα των υπηρεσιών προς κατάργηση του Ταχυδρομείου, των Υποθηκοφυλακείων κ. α. και ότι θα δώσουμε αγώνα για να παραμείνουν.

Δυστυχώς λίγες μέρες μετά τις εκλογές επιβεβαιωνόμαστε.

Προσωπικά εγώ και αρκετοί υποψήφιοι του συνδυασμού έχουμε συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει σε διάφορες δράσεις, όπου μας χρειαζόταν και είχε ανάγκη η περιοχή μας, είτε για την άναρχη τοποθέτηση Α/Γ, είτε για το νοσοκομείο, την εφορία, το ταχυδρομείο παλαιότερα κ.α. και θα το ξανακάνουμε όπου μας χρειάζεται ο τόπος μας!

Το γεγονός όμως, όπου οι χρόνιοι αγώνες μας για το καλό του τόπου μας, ξεχνιούνται εύκολα από τους ψηφοφόρους της Καρυστίας, λίγες μέρες πριν τις κάλπες ( για τους δικούς τους λόγους) μας θλίβει ιδιαιτέρως, υποστηρίζοντας συνδυασμούς και μεγάλα κόμματα, όπου στην ατζέντα τους ( κρυφή ή φανερή) δεν τους νοιάζει η υποβάθμιση της περιοχής αλλά το προσωπικό συμφέρον των λίγων.

Στα σοβαρά προβλήματα της περιοχής μας δεν αρκούν οι επιστολές και δεν κερδίζουμε κανέναν αγώνα μόνο με αυτές αλλά με τους αγώνες στους δρόμους, στις πλατείες και όχι μόνο!

Σας καλούμε αύριο Τετάρτη 18/10 στο ταχυδρομείο Μαρμαρίου 9:30 το πρωί και έπεται η οργάνωση του αγώνα για την προστασία του νοσοκομείου μας και όλων των άλλων σοβαρών προβλημάτων της περιοχής μας!

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!

Μπροστά βέβαια, στην περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής μας πρέπει να είναι ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο το παρόν και το νέο.

Εμείς όπως σας υποσχεθήκαμε θα είμαστε παρόντες στους αγώνες για την προστασία και την πρόοδο του τόπου μας και τώρα και στο μέλλον!!!

Υ. Γ. Η αφίσα είναι των "Ενεργών Πολιτών Μαρμαρίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...