Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Γνωρίστε την Μαρία Φωτεινού, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για την Καρυστία»

Γνωρίστε την Μαρία Φωτεινού, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για την Καρυστία» του Υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μανώλη

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα:

“Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Για όσους δεν με ξέρετε ονομάζομαι Μαρία Φωτεινού. Γεννήθηκα στα Νέα Στύρα, μεγάλωσα στον Πειραιά και από το 2008 ζω μόνιμα στα Νέα Στύρα.

Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Καραγιάννη. Σπούδασα λογιστική και έχω εργαστεί σε λογιστήρια μεγάλων εταιριών στην Αττική.

Είμαι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Συλλόγου «Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Στυρέων» και στηρίζω προσπάθειες και δράσεις Συλλόγων της περιοχής.

Παράλληλα συμμετέχω ενεργά σε εθελοντικές ομάδες, σε πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και της ευαισθητοποίησης της κοινωνίας όπως και σε φορείς αθλητικών, κοινωνικών, φιλανθρωπικών και ευπαθών ομάδων. 

Είμαι υπεύθυνη για την τράπεζα αίματος Νέων Στύρων από το 2012. Ασχολήθηκα με την Ιστορία την Παράδοση και τον Πολιτισμό του τόπου μας. Εκπαιδεύτηκα στη τέχνη της ζωγραφικής, της αργυροχρυσοχοΐας, κεραμικής κ.α.

Η συνεχής αυτοβελτίωση και η συμμετοχή μου στα κοινά είναι τρόπος ζωής. Δραστηριοποιούμαι στα κοινά του τόπου μας επί σειρά ετών ανιδιοτελώς και αθόρυβα. Ήμουν πάντα μπροστά, στα εύκολα και στα δύσκολα για τον τόπο που γεννήθηκα και αγαπώ. Πιστεύω στον Άνθρωπο, δεν επιλέγω μεριά αλλά πάντα επιλέγω εκείνον που έχει ανάγκη.

Από το 2011-2014 διετέλεσα Πρόεδρος της Κοινότητας Νέων Στύρων.

Επί προεδρίας μου:

- Λειτουργεία δανειστικής βιβλιοθήκης.

- Λειτουργεία 4 τμημάτων Σχολών Γονέων.

- Πραγματοποίηση ημερίδας για τα Όρια των νηπίων.

- Πραγματοποίηση ημερίδας για τον Καρκίνο του μαστού.

- Πραγματοποίηση μετρήσεων Οστικής Μάζας.

- Καθαρισμός και αποκατάσταση της χωματερής Ζωοδόχου Πηγής (Ρεούζι).

- Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης στο ρέμα Κουβελλών.

- Επίσης, παρέδωσα, στη νέα δημοτική αρχή Καρύστου, προμελέτη για την αντιστήριξη του Ι.Ν. Αγίου Κων/νου και Ελένης Νέων Στύρων, σε αναμονή χρηματοδότησης του έργου.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αγάπης και σεβασμού για το δήμο μας, με εφόδια τις γνώσεις, την εμπειρία, τις διοικητικές μου ικανότητες, την εργατικότητα, την εντιμότητα, το ήθος και την ευγένεια που με διακρίνουν δέχτηκα την πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Μανώλη να συμμετέχω ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για την Καρυστία».

Αποφάσισα να μην μείνω αμέτοχη σε αυτήν την πολύ σημαντική πενταετία, την πλέον καθοριστική για το μέλλον του τόπου μας. Μία πενταετία που θα ορίσει -αμετάκλητα πλέον- την εξέλιξη του Δήμου μας σε όλους τους τομείς. Ζητώ τη στήριξη σας για να υλοποιήσουμε μαζί ένα νέο αύριο για τον τόπο μας, με ήθος, αξίες, εντιμότητα και δικαιοσύνη.

Γιατί όπως είπε και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν «Τρέλα είναι να κάνεις τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα».

Να είστε σίγουροι ότι οι πόλεις και τα χωριά που ζούμε, που ονειρευόμαστε το μέλλον μας, θα έχουν μία ισχυρή, υπεύθυνη και αποτελεσματική φωνή στα Δημοτικά Συμβούλια.

Μαζί, δυναμικά και με βλέμμα καθαρό θα αγωνιστούμε για να κάνει ο Δήμος μας βήματα μπροστά, για μια δίκαιη τοπική κοινωνία των ίσων ευκαιριών.

Δεσμεύομαι ότι θα είμαι σταθερά δίπλα σας, και την επόμενη μέρα, και θα μάχομαι για το καλό του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξή σας.

Δεσμεύομαι να τιμήσω την ψήφο σας!

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για την Καρυστία που θέλουμε! ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για την Καρυστία που μας αξίζει!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...