Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Λαϊκή Συσπείρωση Κύμης – Αλιβερίου: Πραγματοποιήθηκε στην Κύμη η παρουσίαση των υποψηφίων

Με μαχητικότητα και αισιοδοξία συνεχίζεται η δραστηριότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης Κύμης Αλιβερίου

Στην πραγματοποίηση ακόμα μiας σύσκεψης υποψηφίων για την παρουσίαση των θέσεων και των υποψηφίων της, προχώρησε η Λαϊκή Συσπείρωση Κύμης Αλιβερίου

Αυτή τη φορά η εκδήλωση – σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Kymi Palace.

Στη σύσκεψη παρεβρέθηκε ο Νίκος Λάππας, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ, πολυμελές κλιμάκιο υποψηφίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση Στερεάς καθώς και πλήθος κόσμου.

Στην εισήγηση του, ο Κώστας Κέκης, δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, αναφέρθηκε αρχικά στα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα σε σχέση με τις επιστημονικές μελέτες γύρω από τα αντιπλημμυρικά έργα που επιλέχθηκε συνειδητά να μη γίνουν στη Θεσσαλία. 

Στο γεγονός ότι βασικός υπεύθυνος για την σοβαρή έκθεση της ανθρώπινης ζωής σε τέτοιους κινδύνους δεν είναι η κλιματική κρίση και η κλιματική αλλαγή αλλά η συνειδητή επιλογή κεντρικού κράτους, περιφερειακών και δημοτικών αρχών, να μη δεσμεύονται κονδύλια σε έργα για την ουσιαστική προστασία της ανθρώπινης ζωής προκειμένου οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης να πηγαίνουν εκεί ακριβώς που ζητά η ΕΕ.

Συγκεκριμένα στους μεγάλους πολυεθνικούς ομίλους των ΑΠΕ στην περιοχή μας και γενικά σε όποια δραστηριότητα μπορεί να εξασφαλίζει τη μέγιστη, γρηγορότερη και διαρκή κερδοφορία των πολυεθνικών.

Κάλεσε τους παρεβρισκόμενους να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις ώστε να φτάσει παντού το κάλεσμα ενίσχυσης Λαϊκής Συσπείρωσης για ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση στο δήμο, στα τοπικά συμβούλια και στην περιφέρεια το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια χαιρετισμό απήυθυνε η Κατερίνα Δημάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος που ανέδειξε την πλήρη ταύτιση της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την κατεύθυνση της ΕΕ για τοπική διοίκηση φορομπηχτικό κρατικό μηχανισμό και ντίλερ στο μεγάλο φαγοπότι των μονοπωλίων. 

Αυτός, είπε, είναι και ο λόγος, των εύκολων μεταπηδήσεων υποψηφίων από το ένα στο άλλο ψηφοδέλτιο αφού τα τοπικά κομματικά στελέχη των αστικών κομμάτων συμφωνούν στα βασικά και βάζουν ενιαία πλάτη ώστε να εφαρμόζεται η αντιλαϊκή πολιτική σε δήμους και περιφέρειες. Έχουν όλοι επιλέξει τα κέρδη των λίγων έναντι των αναγκών που έχει ο λαός.

Χαιρετισμό απήυθυναν επίσης οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Καρτελιάς και Κώστας Κουλουρίδης αναδεικνύοντας την ανάγκη να φτάσει ψηλά η μόνη δύναμη που στέκεται ηθικά, ακέραια και αγωνιστικά απέναντι στα μεγάλα διλήμματα της περιοχής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...