Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδεία κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Νοσοκομείο Καρύστου

Περιοδεία στο Νοσοκομείο Καρύστου πραγματοποίησε την Τετάρτη 20/9 κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλή τον Δημήτρη Παρασκευά, δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο Δήμαρχο Καρύστου. 

Μαζί περιόδευσαν ο Λάμπρος Μπάνος, γιατρός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και η Κούλα Βρανά, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συνομίλησε με τους γιατρούς, το νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με κυριότερα την εντατικοποίηση, την ανασφάλεια από τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τους χαμηλούς μισθούς. Όπως τόνισαν οι εργαζόμενοι, η κατάσταση αυτή μειώνει την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που προσφέρει το Νοσοκομείο!

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποίησαν συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου όπου τονίστηκε η ανάγκη το προσωπικό του Νοσοκομείου και ο λαός της περιοχής, με τους φορείς τους, να απαιτήσουν και να επιβάλλουν να μην υποβαθμιστεί το Νοσοκομείο, να αντικατασταθούν άμεσα οι γιατροί που έχουν αποχωρήσει, να προκηρυχθούν μόνιμες θέσεις εργασίας, να μονιμοποιηθούν οι δεκάδες συμβασιούχοι.

Τέλος, το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης ενημέρωσε το Σωματείο και το προσωπικό για την Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Γιώργος Μαρίνος, βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ, για τα προβλήματα του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...