Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Συνεδριάζει την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 το Δημοτικό Συμβούλιο Καρύστου

Η τακτική Συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλυβίων την 5η Απριλίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Καρύστου έτους 2023.

2. Καθορισμός θέσεων αιγιαλού που πρόκειται να παραχωρηθούν με δημοπρασία για τα έτη 2023-2025 και καθορισμός ανταλλάγματος.

3. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου: «Προσωρινές εγκαταστάσεις στέγασης για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης των νηπιαγωγείων Μαρμαρίου & Ν. Στύρων του Δήμου Καρύστου»».

4. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την άσκηση αίτησης ακύρωσης κατά της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (Α.Ε.Π.Ο.) του έργου «Σταθμός Αποθήκευσης Ηλεκτρικής Ενέργειας με χρήση συσσωρευτών (μπαταριών) ισχύος 51,45MW, της εταιρείας «INTRA – S.ENERGYM.A.E», στη θέση «ΣΠΑΤΑ» της Δημοτικής Ενότητας Μαρμαρίου.

5. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την άσκηση ενδικοφανούς προσφυγής κατά της υπ' αρ.357/2023 απόφασης Προέδρου της ΡΑΕ περί χορήγησης άδειας αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας στη θέση "ΜΑΛΛΙΑ Ι" της Δημοτικής Ενότητας Στυρέων στην εταιρεία με την επωνυμία «Χ. ΡΟΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

6. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την άσκηση αίτησης αναθεώρησης-ενδικοφανούς προσφυγής κατά της υπ’ αριθ. 294/2023 απόφασης του Προέδρου της ΡΑΕ περί τροποποίησης της υπ’ αριθ. 005586/2023 Βεβαίωσης Παραγωγού για αιολικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 6MW στη θέση ΣΠΗΛΙΑ της Δ.Ε. Καρύστου του Δήμου Καρύστου της εταιρίας με την επωνυμία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» και της υπ’ αριθ. 005586/2023 Βεβαίωσης Παραγωγού.

7. Έγκριση επαύξησης ισχύος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της παροχής 4403758501.

8. Έγκριση επέκτασης Δημοτικού Φωτισμού στην περιοχή Νιμπορειού. 9. Έγκριση νέα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στο χώρο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (θέση Κούτικας).

10. Έγκριση παραλλαγής – μετατόπισης δικτύων στο Μεγάλο Ποτάμι Στύρων.

11. Έγκριση επέκτασης δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στην περιοχή Κακογκιώνη Μαρμαρίου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΒΟΣΣΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...