Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

Δρομολογούνται δύο μεγάλα έργα στους Δήμους Καρύστου και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας

Δύο ακόμα μεγάλα έργα στους Δήμους Καρύστου και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας δρομολογούνται μετά τις επαφές του Σπύρου Πνευματικού, βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ με τους αρμόδιους Υπουργούς, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των προσπαθειών του να ενταχθούν σημαντικά αναπτυξιακά έργα και έργα βασικών υποδομών σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εξής έργα:
1. «Προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού δικτύων ύδρευσης του Δήμου Καρύστου», προϋπολογισμού 8.999.176,00 ευρώ

2. «Προμήθεια και εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος ψηφιακής διαχείρισης των δικτύων ύδρευσης των δημοτικών ενοτήτων Νηλέως και Ελυμνίων του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας», συνολικής δαπάνης 6.993.600,00 ευρώ.

Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα στο οποίο εντάχθηκαν οι εν λόγω προτάσεις είναι «Περιβάλλον και την Κλιματική Αλλαγή» και «Πολιτική Προστασία»- Υποδιεύθυνση Προγράμματος «Περιβάλλον και Κλιματική Αλλαγή», το οποίο έχει ως βασική επιδίωξη την υλοποίηση βιώσιμων υποδομών που προσαρμόζονται στην κλιματική αλλαγή και υπηρετούν τον πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...