Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Πλατύ πολιτικό άνοιγμα από την ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ

Οι Οργανώσεις της ΚΟ Εύβοιας του ΚΚΕ συνεχίζουν το πλατύ πολιτικό άνοιγμα με συγκεντρώσεις, περιοδείες, εξορμήσεις και συσκέψεις, καλώντας τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τις γυναίκες και τους μικρούς επαγγελματίες στην Εύβοια να πάρουν θέση στους αγώνες και στις εκλογές.
Τρίτη, 4 Απριλίου

· Σύσκεψη στην Κήρινθο, στο Καφενείο ο Λάιος, στις 20:00. Θα μιλήσει ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

· Σύσκεψη στους Καθενούς, στη ταβέρνα του Κάπελα, στις 20:00. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.

Τετάρτη, 5 Απριλίου

· Σύσκεψη στο Αλιβέρι, στο καφέ «Κοσμογωνιά», στις 18:30. Θα μιλήσει η Γρανέτα Τσιβίκα, υποψήφια βουλευτή Εύβοιας και μέλος της ΤΕ Ευβοίας του ΚΚΕ.

· Σύσκεψη στον Νέο Πύργο, στην αίθουσα εκδηλώσεων ειδικού σχολείου, στις 19:00. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, βουλευτής Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

· Σύσκεψη στην Μακρυκάπα, στο «Καφενείο Πολυχρόνη», στις 20:00. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Εύβοιας του ΚΚΕ, Γεωργία Πύθουλα και Βαγγέλης Γεωργαντζής.

Παρασκευή, 7 Απριλίου

· Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου, βουλευτή Εύβοιας και μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στους Κουρκουλούς.

Ή τα κέρδη τους ή οι ζωές μας.
Μόνο ο λαός σώζει τον λαό.
Όλοι στον αγώνα, με ΚΚΕ δυνατό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...