Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

Το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του λαού της Καρύστου, ενάντια στην επέλαση των ενεργειακών ομίλων

Στην κινητοποίηση των φορέων και του Δήμου της Καρύστου στο Υπουργείο Περιβάλλοντος πήρε μέρος ο Γιώργος Μαρίνος, βουλευτής Εύβοιας και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Συμμετείχε επίσης ο Δημήτρης Παρασκευάς, δημοτικός σύμβουλος Καρύστου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΤΓ Εύβοιας του ΚΚΕ.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους ο Γιώργος Μαρίνος τόνισε ότι: «το ΚΚΕ, όπως όλα τα χρόνια, στηρίζει το δίκαιο αγώνα του λαού της Καρύστου, της νότιας Εύβοιας, συνολικά τον αγώνα του λαού της Εύβοιας, ενάντια στην επέλαση των ενεργειακών ομίλων και την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων που προώθησαν όλες οι κυβερνήσεις.

Είμαστε στο πλευρό σας και απαιτούμε τώρα να ακυρωθούν όλα τα σχέδια! Να μην περάσει καμιά άδεια για καμιά ανεμογεννήτρια!

Ο λαός μας έχει μεγάλη δύναμη στα χέρια του. Και αυτή τη δύναμη θα την δείξει στο δρόμο του αγώνα! Γιατί, μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό! Στο δρόμο της σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική και τα μεγάλα συμφέροντα, γιατί αυτά κέρδισαν από τα αιολικά πάρκα και τις ανεμογεννήτριες, από τη λεγόμενη "πράσινη μετάβαση". 

Ο λαός πλήρωσε ακριβά με την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια. Καλή δύναμη σε όλους και σε όλες, για νέους αγώνες!»

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Μαρίνος κατέθεσε Ερώτηση στη βουλή για τη συνεχιζόμενη εγκατάσταση αιολικών στο δήμο Καρύστου.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...