Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Εκστρατεία Καθαριότητας στη Κοινότητα Κύμης

Σε συνέχεια των σχετικών και στα πλαίσια της « Εκστρατείας Καθαριότητας» σας γνωρίζουμε ότι εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης θα επισκεφθούν τα

1ο & 2ο ΔΣ Κύμης την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10.00.

2. Επίσκεψη στο Γυμνάσιο και Λύκειο Κύμης θα πραγματοποιηθεί με το νέο έτος.

3. Η επίσκεψη περιλαμβάνει σύντομη ενημέρωση, διανομή φυλλαδίων και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες επίσκεψη αντιπροσωπίας μαθητών στο Σημείο Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ).

4. Να υπενθυμίσουμε τον διαγωνισμό που προβλέπεται με το (γ) σχετικό και που η προμήθεια των δώρων , ταμπλέτα και Ηλεκτρονικός Υπολογιστής έχουν εγκριθεί από τον Δήμο Κύμης Αλιβερίου και τα οποία θα δοθούν κατά την εορτή του Αγίου Αθανασίου. Λεπτομέρειες με νεότερο έγγραφο.

5. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κύμης
Αγγελής Γ. Μαργέλης
Αντιστράτηγος ε.α.

α). Κανονισμός Καθαριότητας Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
β). Α.Α.:26/Α.Π.:16077/13.10.2.22/ Κοινότητα Κύμης.

1. Σας γνωρίζουμε ότι με βάση το (β) σχετικό, που είναι απόφαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης ομόφωνα αποφάσισε με βάση το (α) όμοιο κατά την διάρκεια συνεδρίασης, να πραγματοποιήσει « Εκστρατεία Καθαριότητας» στη ζώνη ευθύνης αυτής

2. Η Εκστρατεία Καθαριότητας περιλαμβάνει:

α. Τοποθέτηση των κάδων απορριμμάτων και κάδων ανακύκλωσης, σε επιλεγμένα σημεία.: Η Κοινότητα Κύμης έχει υποβάλει πρόταση και περιμένει την απόφαση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου.

β. Τοποθέτηση πινακίδων σε κάδους.: Είδη τοποθετούνται οι υπάρχουσες πινακίδες και η Κοινότητα έχει πάρει προσφορές προκειμένου να καταθέσει σχετικό αίτημα οικονομικής ενίσχυσης από τον Δήμο, την Οικονομική Υπηρεσία και την Υπηρεσία Καθαριότητας και άλλους φορείς. Εάν ο Δήμος και τα όργανά του έχουν πινακίδες ανάλογες παρακαλείται για την διάθεση.

γ. Ενημερωτικές ομιλίες σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, από ΑΕΝ μέχρι Παιδικούς Σταθμούς.: Η κοινότητα θα συντάξει σχετικές ομιλίες αλλά και αν υπάρχουν σχέδια των ομιλιών στην Υπηρεσία Καθαριότητας, καλό θα ήταν να μας δοθούν

δ. Ομιλίες σε Ιερούς Ναούς: Ήδη μετά από έγκριση με Ι.Μ. Καρυστίας και Σκύρου, θα υποβληθούν στους Ιερούς Ναούς σύντομες ομιλίες προκειμένου να αναγνωσθούν ανά τρίμηνο και για ένα έτος.

ε. Επισκέψεις σε ΣΜΑ.: Σε συνεννόηση με Εκπαιδευτική Κοινότητα και ΚΤΕΛ Ευβοίας θα προγραμματισθούν επισκέψεις στα Σημεία Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), σε αραιά χρονικά διαστήματα όπου θα γίνεται ενημέρωση των μαθητών και σύντομη ομιλία.

στ. Διανομή φυλλαδίων: ΄Έχουμε πάρει προσφορές και θα ζητούσε την οικονομική ενίσχυση για διανομή φυλλαδίων σε Εκπαιδευτική Κοινότητα, σε Ταξί, ΚΤΕΛ κλπ.

ζ. Διαγωνισμός ζωγραφικής για Δημοτικά Σχολεία και Διαγωνισμός Έκθεσης με θέμα την καθαριότητα για Γυμνάσιο και Λύκειο Κύμης.; Θα ορισθούν επιτροπές που θα αξιολογήσουν τις εργασίες, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2022, οι οποίες και θα βραβευθούν κατά την εορταστική εκδήλωση του Αγίου Αθανασίου.

η.. Εύρεση Εθελοντών για δράσεις και προτάσεις ( πληροφορίες, εργασίες καθαριότητας κλπ) : Η Κοινότητα Κύμης θα ενημερώσει τους Δημότες και ειδικά την Εκπαιδευτική Κοινότητα και τα Σώματα Ασφαλείας, προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή για προσφορά ιδεών αλλά και έργου στις προαναφερθέντες δράσεις, ακόμα και στην προσφορά υλικών και μέσων για την επιτυχία του σκοπού.

3. Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας, προκειμένου να επιτύχει η προσπάθεια και να υλοποιηθεί η καλύτερη κατάσταση από πλευράς καθαριότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...