Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ στην Εύβοια

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί πολιτική συγκέντρωση της Κομματικής Οργάνωσης Καρύστου στην παραλία Καρύστου, στις 9μμ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

· Την Παρασκευή 26 Αυγούστου, ολοκληρώνονται οι προβολές ταινιών από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Αλιβέρι με την ταινία «Δευτέρες με λιακάδα». Η ταινία θα προβληθεί στην ταράτσα των γραφείων του ΚΚΕ στο Αλιβέρι (Κ. Κάλλα 4), στις 9μμ.

· Το Σάββατο 27 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί πολιτική – πολιτιστική εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων Χαλκίδας του ΚΚΕ, στο πάρκο Δέλτα, στη Νεάπολη Χαλκίδας, στις 9μμ. Θα μιλήσει η Γεωργία Πύθουλα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «Μερακλίδες».

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, γειτονιές, πάρκα, πόλεις και χωριά της Εύβοιας όπου οι οργανώσεις του ΚΚΕ ενημερώνουν το λαό για τις θέσεις του Κόμματος, καλούν σε συμπόρευση με το ΚΚΕ στους αγώνες ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση, σε ενίσχυση του κόμματος στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...