Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Επένδυση της Club Med ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στη Βόρεια Εύβοια

Η επένδυση της Club Med ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στη Βόρεια Εύβοια στο επίκεντρο της συνάντησης του Σίμου Κεδίκογλου με την πρόεδρο της TechKM S.A

Με τα επενδυτικά σχέδια της Club Med ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στη Βόρεια Εύβοια επισφραγίζεται η κοινή βούληση και το έντονο ενδιαφέρον για την προώθηση και αναβάθμιση του τουρισμού στην περιοχή, τονίστηκε στη συνάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμου Κεδίκογλου, με την εκπρόσωπο του ξενοδοχειακού Ομίλου κα. Αφροδίτη Καρτελιά.
Η κ. Καρτελιά, πρόεδρος της TechKM S.A. που έχει αναλάβει την εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης και το Project Management της επένδυσης, ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τη συνολική πρόοδο υλοποίησης του έργου και την εξέλιξη της αδειοδοτικής διαδικασίας. Η σχετική πληροφόρηση έγινε στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος του κ. Κεδίκογλου για την παρακολούθηση της πορείας του μεγάλου έργου ανακαίνισης και επέκτασης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο Γρεγολίμανο.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να ενισχύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία προκειμένου να ενδυναμώσουν περαιτέρω την υλοποίηση της επένδυσης.

Ο κ. Κεδίκογλου, δεσμεύτηκε να συγκαλέσει τηλεδιάσκεψη με στόχο το συντονισμό των αρμοδίων και εμπλεκόμενων φορέων.

Της σημερινής συνάντησης, είχε προηγηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση του ΥφΑΑΤ με την κα. Καρτελιά και τηλεδιάσκεψη υπό τον κ. Κεδίκογλου, με τη συμμετοχή και του Υπουργού Τουρισμού κ.Βασίλη Κικίλια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...