Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Θ. Ζεμπίλης: Είμαι αυτοδημιούργητος, δεν προέρχομαι από πολιτικό τζάκι, ούτε είχα άλλες στηρίξεις

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη δημοσιογράφο Άννα Καραβοκύρη παραχώρησε ο Βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης. Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε το Σάββατο 14 Μαΐου στην εφημερίδα “Παρασκήνιο” και αναρτήθηκε χθες στο ηλεκτρονικό site της εφημερίδας
www.paraskhnio.gr.

Η Άννα Καραβοκύρη, παραθέτει στο πρόλογο της συνέντευξης: «Πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα μας αποκάλυψε ο Βουλευτής Ευβοίας για τα παιδικά και φοιτητικά του
χρόνια, την αγαπημένη του Χαλκίδα, το πέρασμα του από την τοπική αυτοδιοίκηση, την έως τώρα εμπειρία του από το Κοινοβούλιο και τις επιδιώξεις του για την ανασυγκρότηση και τις προοπτικές της Εύβοιας».

Ανάμεσα σε άλλα, ο Θανάσης Ζεμπίλης υπογραμμίζει ότι «Δεν προέρχομαι από κάποιο πολιτικό τζάκι. Ούτε στηρίχθηκα ως βουλευτής σε επιχειρηματικά κέντρα. Ό,τι έκανα, το έκανα μόνος μου! 

Έτσι, αυτό που εκπροσωπώ εγώ είναι η δυνατότητα ενός νέου ανθρώπου, γόνου μιας μεσοαστικής οικογένειας, χωρίς οικογενειακές πολιτικές καταβολές και χωρίς εξαρτήσεις, να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, να διακριθεί και να αναλάβει θέσεις ευθύνης. Με απώτερο σκοπό πάντα να φανεί χρήσιμος στο κοινωνικό σύνολο».

Σε μια συνέντευξη με έντονο το προσωπικό στοιχείο, ο Βουλευτής Ευβοίας αναφέρεται στη γνωριμία του με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ενώ κάνει επιγραμματική αναφορά και στο έργο του στο Δ. Χαλκιδέων, αλλά και τις παρακαταθήκες που άφησε. 

Παραθέτει τις προτεραιότητες του ως Βουλευτή Ευβοίας, υπογραμμίζοντας ότι η παράκαμψη Χαλκίδας και τα μεγάλα έργα υποδομών αποτελούν τους μεγάλους αναπτυξιακούς στόχους. 

Τέλος, υπογραμμίζει ότι το στοίχημα της ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας εξαρτάται από την γρήγορη υλοποίηση του σχεδίου που έχει ανακοινωθεί και δεσμεύεται να παρακολουθεί στενά το τεράστιο αυτό εγχείρημα. 

Άλλωστε, όπως τονίζει ο Θανάσης Ζεμπίλης, αυτός ήταν ο βασικός λόγος που τον έκανε να ανοίξει πολιτικό γραφείο στην Ιστιαία.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.paraskhnio.gr/2022/05/16/thanasis-zebilis-sto-p-den-eimai-apo-politiko-tzaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...