Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Στο 1ο Βιομηχανικό Συνέδριο του ICC Hellas το Επιμελητήριο Εύβοιας

Ο κ. Αντώνιος Νταβαρίας, Προέδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Εύβοιας, εκπροσώπησε το Φορέα στο 1ο Βιομηχανικό Συνέδριο του ICC Hellas και συγκεκριμένα του ICC Woman Hellas με θέμα “Στόχος Νο9 Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ – Ατζέντα 2030 με επίκεντρο της ΜΜΕ”.

Στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στην Αθήνα, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου της βιομηχανίας ως προς τη βιωσιμότητά τους και τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, ο ρόλος των
επιχειρήσεων στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και παράλληλα κατατέθηκαν ιδέες, λύσεις, πρακτικές, know-how και εμπνευστικές ιστορίες γυναικών επιχειρηματιών που πέτυχαν στην πράξη τον Στόχο Νο9.

Στο συνέδριο παρευρέθηκαν η Ευρωβουλευτής κα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως, ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, η Γενική Γραμματέας Βιομηχανίας κα Θέμις Ευτυχίδου, ο Ειδικός Γραμματέας Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού κ. Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο Πρόεδρος του ICC Hellas κ. Πέτρος Δούκας και εκπρόσωποι επιχειρήσεων του βιομηχανικού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου ο κ. Αντώνιος Νταβαρίας είχε επαφές με τους συμμετέχοντες και ειδικότερα με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκο Παπαθανάση και τον Πρόεδρο του ICC Hellas κ. Πέτρο Δούκα για την επόμενη ημέρα της επιχειρηματικότητας μετά την πανδημία καθώς και για την πρόοδο των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης που έχουν τεθεί από τον ΟΗΕ έως το 2030.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...