Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Βράβευση Μαθητών - Φοιτητών Λυκείου Κύμης

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Κατάστημα Κύμης σήμερα 21.01.2022 και ώρα 11.00 η καθιερωμένη βράβευση μαθητών του Λυκείου Κύμης, που πλέον είναι φοιτητές, όπως είχε ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Κύμης, για να μην ξεχνάμε λόγω της κατάστασης και τις διάφορες θετικές εκδηλώσεις. Προσκλήθηκαν λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας μόνο πέντε (5) φοιτητές, οι οποίοι αντιπροσωπεύθηκαν από τους γονείς τους λόγω εξεταστικής περιόδου.

Η επιλογή των φοιτητών δεν έγινε με βάση τη σχολή επιτυχίας αλλά με σκοπό την αντιπροσωπευτική κατάσταση των οικογενειών τους. Δλδ παιδιά ιατρού, υπαλλήλου του Δήμου, αιρετού Συμβούλου, επιχειρηματία, κτηνοτρόφου κλπ. Δεν προσκλήθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι ή τοπικοί Σύμβουλοι λόγω της
κατάστασης που προαναφέραμε.

Προ της βράβευσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ ευλόγησε την πίτα της Κοινότητας Κύμης και ευχήθηκε στους βραβευθέντες καλή πρόοδο. 

Εκτός από τον έπαινο , δόθηκε ένα βιβλίο του Τμήματος Κύμης Ευβοϊκών Σπουδών για την Κύμη το 1821, λόγω του εορτασμού των 200 ετών, μια μάσκα υγειονομική , λόγω της πανδημίας και ένα στυλό λόγω του εκπαιδευτικού αντικειμένου της βράβευσης. 

Το κόστος της εκδήλωσης που οργανώθηκε από την Κοινότητα Κύμης και παρουσίασε η Σύμβουλος κ. Γαλάνη, υποστήριξε οικονομικά ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοδώρου, ο οποίος εκτός των άλλων, εξασφάλισε την οικονομική υποστήριξη του Δήμου. Τον έπαινο φιλοτέχνησε, όπως πάντα, η Σύμβουλος κ. Γαλάνη. την οποία και ευχαριστούμε.





ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...