Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Νικος Παπανδρεου: «Ώδινεν όρος και … έτεκεν μυν»

Πέντε μήνες μετά την πλήρη καταστροφή της Β-Κ Εύβοιας και παρά την περίφημη «Ανασυγκρότηση» φαίνεται πως, μόνο οι διορισμοί, επιπλέον Υφυπουργών από τα αζήτητα έχουν τακτοποιηθεί και απολύτως τίποτε για την ανακούφιση των κατοίκων και των περιοχών που επλήγησαν.

Τα λίγα Αντιπλημμυρικά έργα που γίνονται από ιδιωτικά κεφάλαια αμφισβητούνται και χαρακτηρίζονται άχρηστα για την αποτελεσματικότητά τους από τον Αρμόδιο Καθηγητή Γεωλογίας κο Λέκκα στο Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών στην Αιδηψό.
Η κοινωνία βράζει, οι «Επενδυτές» Αιολικών Πάρκων και οι «Παρέες» πιέζουν, ενώ ο υπεύθυνος για την «Ανασυγκρότηση» κος Μπένος δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της Κυβέρνησης και της τοπικής κοινωνίας. 

Πληροφορούμαστε, ότι επιτέλους θα επισκεφτεί την περιοχή ο Πρωθυπουργός. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ελπίζουμε όμως εν όψει Χριστουγέννων, που μόνο Χριστούγεννα δεν θα είναι φέτος για τους συμπολίτες μας, να δώσει ΑΜΕΣΑ λύσεις και Ουσιαστική Βοήθεια στους πληγέντες, όπως π.χ. έκανε η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με την ΜΚΟ του κου ΜΠΕΝΟΥ (του οποίου η προσφορά είναι… ανιδιοτελής!) με 30.000.000 € στο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και άλλα 2.500.000 € για … Μελέτες!

Απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη εδώ και τώρα Λύσεις για τον τόπο και τους συμπατριώτες μας.

Δρ. Ν. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Πρώην ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

και πρώην Βουλευτής Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...