Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ο Θανάσης Ζεμπίλης θα εκπροσωπήσει τη ΝΔ στο Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ στα Λ. Αιδηψού

Τον Βουλευτή Ευβοίας Θανάση Ζεμπίλη όρισε ως εκπρόσωπο του στο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το διήμερο Τακτικό Συνέδριο, με θέμα: «Περιφερειακή Διακυβέρνηση, Οι Περιφέρειες στην Πρώτη Γραμμή», θα λάβει χώρα στα Λουτρά Αιδηψού στις 23 και 24 Νοεμβρίου.

Οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι δύο: Α) Κλιματική Αλλαγή και Φυσικές Καταστροφές και Β) Ταμείο Ανάκαμψης και ΕΣΠΑ. Το παρών στο Συνέδριο θα δώσουν, ανάμεσα σε άλλους, ο
Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστος Στυλιανίδης, ο αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών κ. Στυλιανός Πέτσας, ο αναπλ. Υπουργός Οικονομικών (αρμόδιος για την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης) κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης, ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων Εταιρικού Συμφώνου για το Πλαίσιο Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) κ. Δημήτρης Σκάλκος, εκπρόσωποι των κομμάτων και εκπρόσωποι των εργαζομένων στην Ομοσπονδία Συλλόγων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας.

«Το γεγονός ότι επιλέχθηκε η πολύπαθη Βόρεια Εύβοια για το Τακτικό Συνέδριο της ΕΝΠΕ αποτελεί μία έμπρακτη στήριξη της αυτοδιοίκησης προς την περιοχή. Η θεματολογία του Συνεδρίου, άλλωστε, σηματοδοτεί ότι η τοπική αυτοδιοίκηση (Ά και ‘Β βαθμού) βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης. 

Θα ήθελα, λοιπόν, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος για την πρωτοβουλία της και να ευχηθώ καλά αποτελέσματα στο Τακτικό της Συνέδριο», δήλωσε ο Θανάσης Ζεμπίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...