Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

Καλεσμα της ΑΣΕ για την Γενική Συνέλευση του ΣΕΠΕ Χαλκίδας

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΣΕ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ - 
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021, ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΣΤΙΣ 17.00

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα, τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που συμμετείχαμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 11 Οκτώβρη σε δεκάδες πόλεις και στη Χαλκίδα (70% ποσοστό απεργίας στο Σύλλογό μας), που στείλαμε βροντερό και ξεκάθαρο μήνυμα απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική και στον αυταρχισμό της κυβέρνησης.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς σε όλη τη χώρα και στο Σύλλογό μας που με συντριπτικά ποσοστά (80% στο Σύλλογό μας) συμμετοχής στην απεργία- αποχή είπαμε ΟΧΙ στην πολιτική, που θέλει να μετατρέψει τα σχολεία σε επιχειρήσεις και τη μόρφωση σε εμπόρευμα, που είπαμε ΟΧΙ στην κατηγοριοποίηση και υποβάθμιση των σχολείων.

Χαιρετίζουμε τους εκπροσώπους δεκάδων εργατικών συνδικάτων, των γονέων των μαθητών μας, που με τη μαζική συμμετοχή τους στις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις, μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο, μας έκαναν να νιώσουμε πιο δυνατοί. 

Η αλληλεγγύη αλλά και η κοινή πάλη για ένα σχολείο που θα μορφώνει ουσιαστικά μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε ακόμη πιο μαχητικά!!!

Οι αγώνες των εκπαιδευτικών και των μαθητών, όλων των εργαζομένων, για την ολόπλευρη μόρφωση και την ενίσχυση του δημόσιου σχολείου δε γνωρίζουν απαγορεύσεις. Προχωράμε αγωνιστικά, μαχητικά,γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. 

Δε μας λυγίζουν ούτε τα δικαστήριά τους, ούτε η αστυνομία τους, ούτε η προπαγάνδα τους, με τα ψέματα και τις συκοφαντίες.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!!!!

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!!

ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ!!!!

Να πάρει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ πίσω το ΥΠΑΙΘ την απαράδεκτη Υπουργική Απόφαση Αριθμ.108906/ΓΔ4/2021 ΦΕΚ 4189/Β/10-9-2021 «Συλλογικός προγραμματισμός, εσωτερική και εξωτερική αξιολόγηση των σχολικών μονάδων ως προς το εκπαιδευτικό τους έργο».

Να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας για λειτουργία των σχολείων με ασφάλεια και υγιεινή.Να καλυφθούν οι μορφωτικές ανάγκες των μαθητών μας.

ΌΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 17.00 ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ!!! ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ !!!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...