Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης επενδυτικού κοινού στον Δήμο Ερέτριας

Την Παρασκευή 10/9/20201, τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εύβοιας βρέθηκαν στον Δήμο Ερέτριας και παρουσίασαν το περιεχόμενο της πρόσκλησης έργων ιδιωτικού χαρακτήρα με τίτλο «ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας & Θάλασσας 2014 -2020 για το CLLD / LEADER Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας.

Παρουσία του προέδρου της Αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Ευάγγελου Κούκουζα και του Διευθυντή της Αναπτυξιακής Εύβοιας κ. Νικόλαου-Ιωάννη Μαργαρίτη, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2 ενημερωτικές ημερίδες.

· Το πρωί η ημερίδα έγινε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ερέτριας

· Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Κτίριο της Δ.Κ. Αμαρύνθου.

Μετά την ολοκλήρωση των παρουσιάσεων, ακολούθησε συζήτηση και εκφράστηκαν απορίες από τους παρευρισκόμενους, οι οποίες αναλύθηκαν από τα στελέχη της Ο.Τ.Δ.

Αξίζει να τονιστεί πως η ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης για την πρόσκληση του προγράμματος είναι στις 1/11/2021 και ώρα 15:00 ενώ, η πλήρης πρόσκληση και όλο το αναλυτικό πληροφοριακό υλικό είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, είτε από τα γραφεία της Αναπτυξιακής Εύβοιας (Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα), είτε μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα: www.anevia.gr

Για αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση αρμόδιος είναι ο κ. Μαργαρίτης Νικόλαος Ιωάννης και αναφορικά με την υποβολή των προτάσεων, τη συμπλήρωση των πεδίων του ΠΣΚΕ και άλλες διευκρινίσεις, αρμόδια είναι η κα. Σαλεμή Ελένη, τηλέφωνο: 22210-26626, email: info@anevia.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...